Woonverzekering Gelselaar Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €8,80 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Via onze vergelijker ontdek je de beste woonverzekering voor jouw woning in Gelselaar. De woonverzekering is een term voor een inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk meteen alle grote verzekeraars zoals bijvoorbeeld Europeesche en Independer die schade zoals inbraak, bliksem, brand, storm vergoeden.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Gelselaar juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door vandalisme, diefstal, inbraak, brand, water. Dit kan bijv. gaan om schade aan je smartphone. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op zaken als tafelkleden en schoonmaakartikelen? Er zijn in de basis 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Gelselaar? Start à la minute’de vergelijkingstool. In veel gevallen doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders kiezen voor een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket vind je vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel is dit alles te combineren met autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals ABN AMRO en Verzekeruzelf.nl verkopen aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Ewijk verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-gelselaar


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Berkelland? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als schuurtjes zijn verzekerd. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door blikseminslag en brandblussing. Dankzij een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een oververhitte frituurpan? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blusschade. Brandschade aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Gelselaar kan ook jou gebeuren. Insluipen of openbreken van deur of raam, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade naar aanleiding van diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis regel je met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater of een kapotte kit voeg. Een mogelijke schadepost is een opbollende vloer. Doorgaans worden de kosten betaald via de inboedel/opstalverzekering. Open de polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Soms hebben we te maken met een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Hierbij kan het gaan om o.a. schade aan het dak. In veel gevallen resulteert het in schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot circa €340.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Gelselaar
Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Hier ontdek je een handig stappenplan. Verzeker à la minute het huis in Gelselaar gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als etagewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die passen bij jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Gelselaar

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Gelselaar aanvullen met een paar praktische aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina bekijk jij handige details (of bezoek info over woonverzekering Den Ilp afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze mogelijke zekerheid betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Tip: een mooie spiegel en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Tevens gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn je bezittingen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een laptop & drumstel. Let op oververzekering: dikwijls heb jij ook een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Gelselaar

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte tablet & ziekenhuiskosten. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.450.000 tot wel €3.750.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €4,10 (per maand). Check ook ZLM polis.

Rechtsbijstandverzekering Gelselaar
De polis rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan conflicten consumentenaankopen & geschil m.b.t. pensioen. Hierbij kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woon-module (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeersconflicten (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies schommelen enorm (vanaf €35,10 tot wel €24,05 per maand in juni 2024). De prijs komt tot stand door het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Gelselaar voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?