Woonverzekering Den Ilp Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €5,05 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij deze website vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Den Ilp. Zo’n woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Beschik je over een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Check en vergelijk hier alle populaire aanbieders als Aegon en Zelf die schade veroorzaakt door brand, inbraak, storm, water vergoeden.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Den Ilp juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld vandalisme, water, diefstal, storm, brand. Dit kan bijv. gaan om schade aan meubels. De definitie van inboedel is alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als meubilair en wasdroger? We onderscheiden drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Den Ilp? Start meteen met meteen de vergelijkingstool. In de regel gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en transparant. In jouw verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als Generali + ZLM bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Dalerveen verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-den-ilp


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Landsmeer? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als een tweede woning zijn inclusief. Op die manier kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheken verplichten deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. hagelschade en omvallen van bomen. Meer zekerheid? Met een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een oververhitte elektrische deken? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blusschade. Schade van jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Den Ilp kan zomaar gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of een deur forceren, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade ten gevolge van diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan het huis handel je af via de opstalverzekering, en ontvreemde zaken gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Storm of een kapot aquarium. Het gevolg kan zijn een onbruikbare vriezer. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed via de inboedel- of opstalverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Af en toe hebben we in Nederland een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Je kunt denken aan een lek dag. Vaak betreft het schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €410.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Den Ilp
Eenvoudig een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Hieronder bekijk je enkele handige tips. Verzeker direct jouw onderkomen in Den Ilp eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn herenhuis). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die passen bij jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Den Ilp

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Den Ilp complementeren met enkele praktische aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand doorzoek jij nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Benschop afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is dan geen gek idee. Deze additionele zekerheid verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Tip: aquaria, spiegels en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Wel is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Holland). Hierbij gaat het dan om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een smartphone en kleding. Let op oververzekering: mogelijkerwijs heb je al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Den Ilp

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn een kapotte tablet en therapie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules bieden een dekking beginnend bij €1.150.000 tot ruim €4.350.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis sluit je af vanaf €2,95 p/maand. Ga verder naar Polis Direct polis.

Rechtsbijstandverzekering Den Ilp
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan salarisaanpassing en conflict na autoschade. Daarbij is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn verschillende varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen & Werk (bijv. studiefinanciering)
 • Woonconflicten (bijv. geschillen met de buren)
 • Module verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen enorm (vanaf €26,75 oplopend tot €24,20 p/maand in juni 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Den Ilp op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering