Woonverzekering Benschop Opstal- en inboedelverzekering, al voor €6,30 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van onze vergelijker ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Benschop. Jouw woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle erkende partijen zoals bijvoorbeeld BLG wonen en Verzekeruzelf.nl die schade veroorzaakt door bliksem, water, inbraak, storm verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Benschop juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Schade die wordt gedekt is onder andere diefstal, brand, water, inbraak, vandalisme. Je kunt dan denken aan een stukke wasmachine. Onder inboedel verstaan we alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als fornuis of huisdieren? Op dit gebied zijn er drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Benschop? Start meteen met à la minute’de verzekeringsvergelijker. In de regel gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket zie je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel is dit alles te combineren met gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering, rechtsbijstand. Verzekeringsbedrijven als Aegon + Zelf werken met zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Baaium verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-benschop


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Lopik? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als een 2e woning zijn inbegrepen. Op die manier kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. Alle grote hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen schadeposten als blikseminslag of roet. In het geval van een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een smerige schoorsteen? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. brandschade. Brandschade aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een diefstal in Benschop kan ook jou overkomen. De Roemeense methode of hengelen, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade door diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade aan jouw huis regel je via de opstal, en ontvreemde bezittingen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkende wasmachine of Een defecte vaatwasmachine. Je kunt last krijgen van hemelwater schade. Normaal gesproken wordt dit afgedekt met jouw inboedel/opstalverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Sporadisch hebben we te maken met een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door losse dakpannen. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een hoger eigen risico oplopend tot €510.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Benschop
Moeiteloos een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Hier ontdek je bruikbare info. Verzeker vandaag nog jouw woning in Benschop gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als herenhuis). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Benschop

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Benschop nog persoonlijker maken met extra nuttige aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand bekijk jij nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Zeijerveld afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze mogelijke zekerheid staat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: spiegels en iPads tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Utrecht). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een navigatieapparaat & kleding. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht bezit jij al een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Benschop

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan personen. Onder andere een vlek op een meubel en fysiotherapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen bieden een dekking beginnend bij €1.500.000 tot ruim €3.450.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €4,10 per maand. Bekijk ook InShared polis.

Rechtsbijstandverzekering Benschop
De rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan geschil over een consumentenovereenkomst & geschil m.b.t. pensioen. In dat geval is het prettig dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit allerlei mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een bank)
 • Module werk (bijv. conflict met het UWV)
 • Module Wonen (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict na autoschade)

De premies van de verzekeraars schommelen enorm (vanaf €27,70 tot wel €37,35 per maand in juni 2024). De premie komt tot stand door de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Benschop voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?