Woonverzekering Baaium Opstal- en inboedelverzekering, al voor €8,50 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Via de vergelijkingstool stap je over naar de beste woonverzekering voor jouw huis in Baaium. Een woonverzekering is een term voor een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle bekende verzekeraars zoals Aon Direct en ING die schade door o.a. inbraak, water, bliksem, vandalisme vergoeden.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Baaium april 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Schade die wordt gedekt is bijv. storm, vandalisme, brand, diefstal, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan schade aan een vloerkleed. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als lampen of huisdieren? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Baaium? Open à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen nemen een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en duidelijk. In jouw verzekeringspakket zitten vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstand, huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering. Bedrijven zoals Huis In Eén Verzekeringen en Independer bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Alde Leie verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-baaium


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Littenseradiel? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuurtjes zijn afgedekt. Op die manier wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als stormschade of omvallen van bomen. In het geval van een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een defecte magnetron? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. blusschade. Schade aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Diefstal in Baaium kan iedereen gebeuren. De takjesmethode of openbreken van deur of raam, het kan op zoveel manieren. Schade naar aanleiding van diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld middels de opstal, en ontvreemde eigendommen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een flinke regenbui of gesprongen leidingen. Het gevolg kan zijn schade aan het dak. Normaliter wordt deze schade gedekt door de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de polisvoorwaarden en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Een enkele keer ondergaan wij een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte schoorsteen. Veelal heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een behoorlijk eigen risico tot wel €525.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Baaium
Direct een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Onderstaand stuit je op enkele handige tips. Verzeker jouw de woning in Baaium probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn recreatiewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle polissen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Baaium

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Baaium completer maken met additionele praktische aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder doorzoek jij bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Corle afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval vaak interessant. Deze mogelijke modulebetaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: zaken als een aquarium of iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • Een notebook laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Het gaat hier om bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een filmcamera of sieraden. Let op oververzekering: misschien bezit jij al een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Baaium

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en letselschade. Voorbeelden zijn een deuk in de auto + ziekenhuiskosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen bieden een dekking vanaf zo’n €1.050.000 oplopend tot €3.000.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis heb je al vanaf €2,85 (per maand). Check ook Aegon pakket.

Rechtsbijstandverzekering Baaium
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld problemen op het werk of afgenomen rijbewijs. Dan is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit allerlei pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. erfenis)
 • Inkomen (bijv. sociale wetgeving)
 • Woon-module (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer-module (bijv. verhalen van schade)

De premies schommelen nogal (vanaf zo’n €34,05 oplopend tot €26,80 p/maand in april 2024). Deze prijs hangt af van het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Baaium op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering