Woonverzekering Dalerveen Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €7,40 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Dankzij deze website tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Dalerveen. Een woonverzekering is een term voor een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos met 1 polis zowel het huis als je spullen. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier alle bekende aanbieders als bijv. Centraal Beheer en Nederlanden van Nu die schade door o.a. inbraak, water, vandalisme, brand vergoeden.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Dalerveen juli 2024

Via een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door inbraak, brand, water, vandalisme, diefstal. Je kunt dan denken aan een kapotte televisie. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals aquarium of tuingereedschap? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Dalerveen? Begin direct met vandaag nog onze vergelijker! In de regel werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders nemen een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een verzekeringspakket zie je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker is dit alles te combineren met reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als HEMA + Independer faciliteren deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Broek verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-dalerveen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Coevorden? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals de carport zijn inclusief. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. Alle grote hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij schade als brand en plundering. Bij een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een omgevallen lamp? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld smeltschade. Brandschade aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Dalerveen kan ook jou overkomen. De gaatjesboormethode of Lock picking, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt vanwege inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis handel je af via de opstal, en gestolen bezittingen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkend dag of een lekkende leiding. Typische schade is laminaat dat moet worden vervangen. Normaliter wordt deze schade gedekt middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Maar zelden ondervinden we een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door een gescheurde muur. Veelal gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico tot wel €415.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Dalerveen
Snel een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Hieronder tref je een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw woning in Dalerveen eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (bijv. woonboerderij). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Dalerveen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Dalerveen aanvullen met diverse belangrijke aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder vind je praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Baaium afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze mogelijke verzekering is er bij gebroken glas. Tip: een mooie spiegel en iPads worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Lees je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Drenthe). Het gaat hier om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een tablet en een verrekijker. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien heb jij ook een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Dalerveen

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: krassen op de auto & kosten voor medicatie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten vergoeden bedragen variërend van €1.500.000 tot ruim €3.050.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module heb je al vanaf €3,75 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Bruns ten Brink pakket.

Rechtsbijstandverzekering Dalerveen
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld ontslag en conflict met een schadehersteller. In dit soort gevallen is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit meerdere varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomensconflicten (bijv. pensioenen)
 • Woon-module (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (beginnend bij €27,70 oplopend tot €34,25 p/maand in juli 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Dalerveen afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?