Woonverzekering Broek Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €9,85 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van onze vergelijker vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Broek. Zo’n woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Heb je een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle populaire aanbieders als bijv. Centraal Beheer en Unigarant die schade veroorzaakt door brand, vandalisme, storm, bliksem verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Broek juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Wat voor schade? Nou bijv. inbraak, diefstal, storm, vandalisme, water. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte TV. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als mixer en keukentafel? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Broek? Gebruik hiervoor meteen de woonverzekeringstool. In veel gevallen doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket zie je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel sluit je dit tezamen af met motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als Aon Direct of Interpolis werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Bitgummole verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-broek


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in De Friese Meren? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals de carport zijn inclusief. Daardoor zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. Veel van de hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als schade door storm en diefstal. Via een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een schoorsteenbrand? Brand is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade van jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Broek kan ook bij jou thuis gebeuren. De Bulgaarse methode of de hengelmethode, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost naar aanleiding van een inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan jouw woning gaat d.m.v. de opstalpolis, en gestolen spullen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan de dakgoot of een lekkende leiding. Je kunt last krijgen van schade aan de vloer. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt middels de opstal/inboedelverzekering. Download de voorwaarden van de polis en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Heel soms hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Denk maar aan een lek dag. Veelal betreft het schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een hoger eigen risico oplopend tot €565.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Broek
Zonder problemen een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Hieronder vind je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Broek zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als vrijstaand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Broek

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Broek completer maken met meerdere nuttige aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina vind je bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Alde Leie afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is dan aan te raden. Deze unieke modulestaat garant bij gebroken glas. Opmerking: spiegels, aquaria of iPads dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). Het gaat hier om attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een tablet + een muziekinstrument. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs heb jij ook een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Broek

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft materiële schade en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte tablet & smartengeld. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €1.200.000 tot zo’n €3.350.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,85 (betaling per maand). Wellicht interessant: Nederlanden van Nu.

Rechtsbijstandverzekering Broek
De rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. conflict met bedrijven & geschil met een verzekeraar. In dat geval kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden een aantal verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woon-module (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. schade of letsel in verkeer)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (beginnend bij €34,90 oplopend tot €27,80 p/maand in juli 2024). De premie wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Broek online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering