Woonverzekering Rijswijk Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €8,90 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Dankzij deze pagina achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Rijswijk. Jouw woonverzekering is een pakket van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw spullen en jouw huis. Heb je een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke verzekeraars zoals EAG Assuradeuren en Turien en Co die schade door o.a. brand, storm, water, bliksem afdekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Rijswijk juli 2024

Middels de inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Dan kun je denken aan schade door onder andere storm, vandalisme, inbraak, diefstal, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van een stukke televisie. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals tv of prothesen(gebit e.a.)? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Rijswijk? Start meteen met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In jouw verzekeringspakket zie je vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand. Aanbieders als Europeesche + Verzekeruzelf.nl hebben veel ervaring met soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Poortugaal verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-rijswijk


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Rijswijk? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een 2e woning zijn verzekerd. Mede hiervoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als hagelschade of diefstal. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een defect strijkapparaat? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld smeltschade. Schade van roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Rijswijk is altijd een risico. Kerntrekken of sloten hacken, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt ten gevolge van diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en gestolen eigendommen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een kapotte wasmachine en het stukvriezen van CV-buizen. Een mogelijke schadepost is laminaat dat moet worden vervangen. In de regel wordt dit afgedekt middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Maar zelden hebben we te maken met een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Denk maar aan een gescheurde muur. Meestal gaat het om schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een hoog eigen risico tot wel €515.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Rijswijk
Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Onderstaand vind je meer informatie. Verzeker direct de woning in Rijswijk zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. hoekwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle polissen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Rijswijk

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Rijswijk nog persoonlijker maken met enkele handige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina doorzoek je aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Odiliapeel afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval het overwegen waard. Deze extra polis is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: spiegels en smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Het betreft hier bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een iPad & sportuitrusting. Let op oververzekering: misschien heb jij ook een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Rijswijk

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en letselschade. Onder andere een onbruikbare bank en therapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.400.000 oplopend tot €3.400.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,85 per maand. Bekijk ook FBTO afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Rijswijk
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan geschil over ouderlijk gezag & conflict met makelaar. In dat geval kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit allerlei modules.

 • Consument (bijv. conflict met een bank)
 • Inkomen (bijv. conflict met het UWV)
 • Module Wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer (bijv. conflict met een automobilist)

De premies per maand schommelen nogal (vanaf circa €34,05 t/m €35,65 per maand in juli 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Rijswijk voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering