Woonverzekering Vries Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €6,00 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van deze pagina achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Vries. De woonverzekering is een term voor een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle bekende maatschappijen zoals bijvoorbeeld Bruns ten Brink en InShared die schade als gevolg van storm, inbraak, water, brand vergoeden.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Vries mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Je bent gedekt tegen schade door onder andere storm, diefstal, brand, inbraak, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om kapotte meubels. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Bezittingen die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als wandversiering of jacks? We onderscheiden drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Vries? Start meteen de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket zie je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker neemt men hierbij ook rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als ANWB + SNS verkopen deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Veenoord verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-vries


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Tynaarlo? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de carport zijn verzekerd. Hierdoor wordt je financieel ondersteund als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheken verplichten deze polis. Via een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen schadeposten als storm vanaf windkracht 7 of schroeischade. Bij een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

In huis roken of een kapotte koelkast? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Schade van jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Vries kan ook bij jou thuis gebeuren. Insluipen of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost naar aanleiding van inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan de woninghandel je af met de opstalverzekering, en gestolen eigendommen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekkende wasmachine of bevroren leidingen. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte wasmachine. In veel gevallen worden de kosten betaald d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de condities van de polis om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Maar zelden hebben we te maken met een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. losse dakpannen. In veel gevallen gaat het om schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een hoog eigen risico die oploopt tot €605.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Vries
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Op deze pagina stuit je op enkele handige tips. Verzeker vandaag nog het huis in Vries probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (dit kan zijn twee-onder-een-kapwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle polissen die rijmen met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Vries

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Vries completer maken met diverse interessante aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder check je nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering St. Annaparochie afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen geen gek idee. Deze extra zekerheid verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: spiegels, aquaria of iPhones worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze module is er voor een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas cola over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Drenthe). Het betreft hier bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een navigatieapparaat en viool. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk heb jij ook een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Vries

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een vlek in de vloer en het eigen risico van de andere partij. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €1.200.000 tot €5.000.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €2,70 (betaling per maand). Wellicht interessant: Polis Direct.

Rechtsbijstandverzekering Vries
De module rechtsbijstand biedt support bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld schade die iemand bij jou veroorzaakt of conflict met de bank. Daarbij is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan grofweg 4 varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomen (bijv. geschil met de werkgever)
 • Wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over aankoop auto)

De maandelijkse premies zijn zeer wisselend (startend vanaf €38,35 oplopend tot €34,90 p/maand in mei 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de modules, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Vries voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?