Woonverzekering St. Annaparochie Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €6,75 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker stap je over naar de beste woonverzekering voor jouw woning in St. Annaparochie. Het concept woonverzekering is een pakket van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle landelijke partijen als ABN AMRO en Lancyr die schade door bijvoorbeeld bliksem, inbraak, water, vandalisme dekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in St. Annaparochie mei 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld water, inbraak, storm, diefstal, brand. Denk bijvoorbeeld aan schade aan keukenapparatuur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als afwasmachine en sjaals? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering St. Annaparochie? Start meteen met vandaag nog de vergelijkingstool. In de regel gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket zitten bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals Aegon + Lancyr faciliteren eigen pakket verzekeringen. Check ook: Sint Geertruid verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-st-annaparochie


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in het Bildt? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuurtjes zijn inclusief. Met zo’n polis wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van schade. Bijna alle hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. schade door wateroverlast of plundering. In het geval van een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een defecte magnetron? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld doorbranden van apparatuur. Schade van jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in St. Annaparochie is altijd een risico. Insluipen of de babbeltruc, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade vanwege inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning handel je af via de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Veel neerslag / het stukvriezen van waterleidingbuizen. Een mogelijke schadepost is schade aan de vloer. Meestal wordt deze schade gedekt middels de inboedel- of opstalverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door een kapot zonnescherm. Veelal heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een hoog eigen risico tot om en nabij de €610.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in St. Annaparochie
Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Hierna ontdek je bruikbare info. Verzeker jouw jouw huis in St. Annaparochie gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als flat). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in St. Annaparochie

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in St. Annaparochie aanvullen met een paar praktische aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna doorzoek je handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Raerd afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze additionele verzekering verzekert bij gebroken glas. Let op: spiegels en smartphones tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij bijna alle schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een telefoon laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een filmcamera + sieraden. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk hebben jullie al een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in St. Annaparochie

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan spullen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een kapotte laptop of smartengeld. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen verzekeren een bedrag van €1.150.000 tot wel €4.800.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €2,90 p/maand. Ga verder naar InShared.

Rechtsbijstandverzekering St. Annaparochie
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Je moet dan denken aan arbeidsconflicten of verkeersongeluk. Hierbij is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan enkele pakketten.

 • Consument (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Module werk (bijv. conflict met werkgever)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeersconflicten (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis variëren significant (vanaf €26,65 tot wel €25,40 p/maand in mei 2024). Deze prijs komt tot stand door het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering St. Annaparochie vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering