Woonverzekering Langenboom Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €4,55 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Met behulp van deze website achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Langenboom. Het concept woonverzekering is een pakket van een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier online alle populaire bedrijven zoals Aon Direct en ING die schade als gevolg van bliksem, inbraak, water, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Langenboom juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld diefstal, water, inbraak, brand, storm. Dit kan bijv. gaan om gestolen sieraden. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op spullen als uurwerken of overhemden? We onderscheiden drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Langenboom? Start à la minute’de verzekeringsvergelijker. Meestal werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders combineren de polissen en gaan voor een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en duidelijk. In een verzekeringspakket vind je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als Avéro Achmea + InShared hebben veel ervaring met dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Kloosterhaar verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-langenboom


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Mill en Sint Hubert? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inbegrepen. Daardoor wordt je financieel ondersteund als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als schade door wateroverlast of vandalisme. Dankzij een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of spelen met vuur? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Langenboom is altijd een risico. De Bulgaarse methode of hengelen, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade door diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan de woninggaat via de opstalverzekering, en gestolen eigendommen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Indirecte neerslag en gesprongen leidingen. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare wasmachine. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed door de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Incidenteel hebben we te maken met een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte gevel. Veelal heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €500.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Langenboom
Wil jij een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Onderstaand vind je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog jouw woning in Langenboom moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als studio). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die aansluiten op jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Langenboom

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Langenboom complementeren met diverse praktische aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina tref je praktische info (of bekijk woonverzekering Heveadorp afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze additionele zekerheid verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Goed om te weten: spiegels, aquaria of tablets tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). Voorbeelden hiervan zijn spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een tablet & jouw golfspullen. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls heb jij ook een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Langenboom

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan een onbruikbare bank en kosten van een arts. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten staan jou bij van €1.450.000 tot ruim €3.300.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,30 p/maand. Ga verder naar Huis In Eén Verzekeringen polis.

Rechtsbijstandverzekering Langenboom
De module rechtsbijstand ondersteunt bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. pensioenen & conflict over wonen. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden meerdere opties.

 • Consument (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomen & Werk (bijv. pensioenen)
 • Module Wonen (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeersconflicten (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen enorm (startend vanaf €29,75 tot €34,20 p/maand in juni 2024). De prijs vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Langenboom online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?