Woonverzekering Burgerveen Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €8,00 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Met behulp van onze vergelijker tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Burgerveen. De woonverzekering is een combinatie van een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis + jouw eigendommen. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle bekende verzekeraars als Allianz en Polis Direct die schade als gevolg van bliksem, water, storm, brand verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Burgerveen juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Je bent gedekt tegen schade door bijv. water, storm, vandalisme, diefstal, inbraak. Je kunt dan denken aan een defecte koelkast. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als kruiden of schrijfmachine? Op dit gebied zijn er 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Burgerveen? Begin direct met à la minute’de woonverzekeringstool. Vaak doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket zie je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Ditzo en London Verzekeringen hanteren deze pakket verzekeringen. Check ook: Borgsweer verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-burgerveen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Haarlemmermeer? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een schuurtje zijn afgedekt. Met zo’n polis kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. De meeste hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Via een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als aanrijding of aanvaring en roet. In het geval van een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Binnen roken of een vuile afzuigkap? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Burgerveen kan ook bij jou thuis gebeuren. De Bulgaarse methode of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt ten gevolge van diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis wordt afgehandeld middels de opstal, en gestolen kostbaarheden lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een defecte wasmachine of het stukvriezen van CV-buizen. Typische schade is kapotte apparatuur. In veel gevallen wordt deze schade gedekt middels de opstal/inboedelverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte schutting. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €430.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Burgerveen
Direct een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Hierna vind je meer informatie. Verzeker meteen jouw woning in Burgerveen gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als monumentaal pand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Burgerveen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Burgerveen nog persoonlijker maken met diverse nuttige aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna spot je bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Anerveen afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is in dat geval aan te raden. Deze nieuwe verzekering verzekert in het geval je van schade aan de glazen. Voorwaarden: spiegels, aquaria of iPads tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Check in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Tevens is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een telefoon laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas cola over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Holland). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een fotocamera en een muziekinstrument. Pas op voor oververzekeren: dikwijls bezit jij al een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Burgerveen

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Onder andere een onbruikbare bank + kosten van een ziekenhuis. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.350.000 tot ruim €4.500.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €2,95 (betaling per maand). Wellicht interessant: HEMA afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Burgerveen
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan conflicten consumentenaankopen of geschil over de uitkering. In dat geval kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn enkele varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen & Werk (bijv. studiefinanciering)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer (bijv. verkeersongeluk)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (beginnend bij €25,70 oplopend tot €35,20 per maand in juli 2024). Het tarief wordt gebaseerd op het type verzekering, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Burgerveen op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?