Woonverzekering Beusichem Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €6,90 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Via deze website ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Beusichem. Jouw woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig zowel jouw huis als inboedel. Beschik je over een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Bekijk en vergelijk hier alle bekende bedrijven waaronder HEMA en Interpolis die schade als gevolg van bliksem, brand, water, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Beusichem juli 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Voorbeelden zijn schade door onder andere diefstal, brand, vandalisme, water, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte televisie. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals vloerbedekking en servies? Er zijn in de basis 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Beusichem? Begin direct met meteen de verzekeringsvergelijker. Meer en meer werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten kiezen voor een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In het verzekeringspakket zie je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand, huisdierenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Generali of nowGo hanteren eigen pakket verzekeringen. Check ook: Banholt verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Online schade melden

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-beusichem


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Buren? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen zijn afgedekt. Met zo’n polis kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door stormschade en rook. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een omgevallen lamp? Brand in huis is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld doorbranden van apparatuur. Schade aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Beusichem kan ook jou overkomen. De Bulgaarse methode of openbreken openslaande deur, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt vanwege een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan het huis gaat middels de opstal, en gestolen kostbaarheden lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Storm of een lekkende kraan. Een mogelijke schadepost is een ondergelopen kelder. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd door de inboedel- of opstalverzekering. Open de polisvoorwaarden om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Een enkele keer ondervinden we een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Denk maar aan kapotte dakpannen. Veelal resulteert het in schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico oplopend tot €515.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Beusichem
Meteen een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Op deze pagina ontdek je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Beusichem probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor grachtenpand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle polissen die rijmen met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Beusichem

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Beusichem aanvullen met een aantal nuttige aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand doorzoek jij nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Zuidbroek afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is dan het overwegen waard. Deze additionele polis verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: spiegels, aquaria of iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Check in de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een e-reader en jouw golfspullen. Waak voor oververzekering: dikwijls bezit jij al een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Beusichem

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft materiële schade en persoonlijk letsel. Onder andere besmeurde meubels + kosten op medisch gebied. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules staan jou bij vanaf €1.450.000 tot wel €3.550.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,10 p/maand. Ga verder naar Avéro Achmea dekking.

Rechtsbijstandverzekering Beusichem
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan conflict over jouw functie of conflict over pensioenuitkeringen. Hierbij kan het prettig zijn dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn meerdere varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomensconflicten (bijv. ontslag)
 • Woonconflicten (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Module verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies variëren significant (vanaf circa €35,95 tot €29,65 p/maand in juli 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op het type verzekering, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Beusichem op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?