Woonverzekering Dedemsvaart Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €5,60 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Dedemsvaart. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier online alle bekende aanbieders als HEMA en OHRA die schade zoals water, storm, bliksem, brand verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Dedemsvaart juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Dan kun je denken aan schade door bijv. brand, water, storm, vandalisme, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan een stukke wasmachine. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals wandversiering en kampeeruitrusting? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Dedemsvaart? Start meteen met direct de vergelijkingstool. In de regel werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket vind je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel neemt men hierbij ook autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering. Aanbieders als De Goudse of Lancyr bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Castenray verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-dedemsvaart


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Hardenberg? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals een tweede woning zijn inbegrepen. Met zo’n polis wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. De meeste hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door hagelschade en schroeischade. Via een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of keukenbrand? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kosten lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. brandschade. Schade van spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Dedemsvaart kan ook jou overkomen. Inbreken via een bovenlicht of sloten hacken, het kan op zoveel manieren. De kostenpost n.a.v. een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan de woningloopt met de opstalverzekering, en gestolen spullen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan de dakgoot en lekkage van leidingsystemen. Je kunt last krijgen van defecte apparatuur. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd met jouw inboedel- of opstalverzekering. Open de condities van de polis en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Een enkele keer ondervinden we een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte schutting. In veel gevallen betreft het schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een hoger eigen risico oplopend tot €290.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Dedemsvaart
Direct een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Onderstaand ontdek je enkele handige tips. Verzeker à la minute het huis in Dedemsvaart eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (dit kan zijn hoekwoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Dedemsvaart

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Advies: men mag deze woonverzekering in Dedemsvaart completer maken met additionele praktische aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna vind je handige tips (of klik door naar: woonverzekering Beers NB afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie de moeite. Deze nieuwe modulebetaalt uit bij gebroken glas. Vergeet niet: spiegels, aquaria of tablets dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een kop koffie over een meubel van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Overijssel). Het betreft hier kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een tablet en sieraden. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht heb jij ook een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Dedemsvaart

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schade aan spullen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte tablet + fysiotherapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.000.000 oplopend tot €2.650.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €3,90 (betaling per maand). Wellicht interessant: DAK polis.

Rechtsbijstandverzekering Dedemsvaart
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Denk aan sociale wetgeving en verkeersongeluk. Hierbij is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen & Werk (bijv. pensioenen)
 • Woon-module (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (startend vanaf €26,25 tot en met €33,05 p/maand in juli 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Dedemsvaart voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?