Woonverzekering Beers NB Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €3,75 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Dankzij de vergelijkingstool achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Beers NB. Zo’n woonverzekering is een combinatie van een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Geen koopwoning maar een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier online alle grote verzekeraars waaronder ABN AMRO en REAAL Verzekeringen die schade als gevolg van bliksem, brand, inbraak, storm afdekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Beers NB juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld diefstal, storm, brand, vandalisme, water. Je moet dan denken aan bijv. contant geld en waardebonnen. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die aan het huis vastzitten vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als stoffering en stofzuiger? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Beers NB? Start meteen met direct de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In zo’n verzekeringspakket tref je vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms is dit alles te combineren met reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als ANWB en Nederlanden van Nu werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Appelscha verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-beers-nb


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Cuijk? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een 2e woning zijn inclusief. Op die manier wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er iets gebeurt. Veel van de hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen schadeposten als schade door storm of roet. Via een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of gaslekken? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een diefstal in Beers NB kan iedereen gebeuren. De gaatjesboormethode of een deur of raam intrappen, het kan op zoveel manieren. Jouw schade ten gevolge van inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken loopt met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkend dag en een kapotte leiding. Je kunt last krijgen van schade aan de vloer. Normaliter wordt dit afgedekt middels de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn scheuren in de muur. Veelal gaat het om schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot circa €365.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Beers NB
Gemakkelijk een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Hieronder stuit je op enkele handige tips. Verzeker direct jouw huis in Beers NB gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheid
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor etagewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die rijmen met jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Beers NB

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Beers NB aanvullen met verschillende interessante aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder spot je praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Ysbrechtum afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is in dat geval geen gek idee. Deze mogelijke moduleverzekert bij gebroken glas. Opmerking: zaken als een aquarium of mobiele telefoons tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Raadpleeg het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Een notebook laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). We spreken hier van kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera en een verrekijker. Let op oververzekering: misschien hebben jullie al een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Beers NB

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schades van producten en letselschade. Voorbeelden zijn een barst in het scherm & smartengeld. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een dekking vanaf €1.050.000 tot €4.150.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering is er al vanaf €2,95 p/maand. Ga verder naar Allsecur polis.

Rechtsbijstandverzekering Beers NB
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. geschil met de werkgever of in beslag genomen auto e.d.. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit meerdere varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. sociale wetgeving)
 • Wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Module verkeer (bijv. geschil met een verzekeraar)

De maandelijkse premies zijn zeer wisselend (startend vanaf €24,70 tot €29,80 p/maand in juni 2024). Het tarief komt tot stand door de modules, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Beers NB vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering