Woonverzekering Ysbrechtum Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €8,40 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Ysbrechtum. Een woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle erkende aanbieders waaronder Centraal Beheer en OHRA die schade als gevolg van inbraak, vandalisme, bliksem, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Ysbrechtum juli 2024

Middels de inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door storm, inbraak, diefstal, brand, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan kleding. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op zaken als pc en warmtepomp? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Ysbrechtum? Start meteen met meteen de vergelijkingstool. In de regel gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket tref je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel sluit je dit tezamen af met autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Bruns ten Brink + Nederlanden van Nu zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Wijngaarden verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-ysbrechtum


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Súdwest-Fryslân? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen zijn verzekerd. Met zo’n polis kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er iets gebeurt. Veel van de hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. blikseminslag en schroeischade. In het geval van een all-risk polisheb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een omgevallen lamp? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Ysbrechtum kan ook jou overkomen. Openwrikken of openbreken openslaande deur, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade vanwege diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen regel je via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Storm of een kapot aquarium. Je kunt last krijgen van opbollend laminaat. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd door de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de polisvoorwaarden en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Maar zelden hebben we in Nederland een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door een lek dag. Doorgaans is het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €255.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Ysbrechtum
Binnen een paar minuten een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Onderstaand stuit je op enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw woning in Ysbrechtum zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor hoekwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die matchen met jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Ysbrechtum

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in Ysbrechtum complementeren met extra nuttige aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand doorzoek jij nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Vierlingsbeek afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezeaan te raden. Deze nieuwe zekerheid verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Vergeet niet: spiegels en tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor een breed scale aan schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). Hierbij gaat het dan om bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een e-reader of een kinderwagen. Let op oververzekering: dikwijls heb jij ook een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Ysbrechtum

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een deuk in de auto of het eigen risico van de andere partij. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag beginnend bij €1.200.000 tot €3.650.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module is beschikbaar vanaf €3,30 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Aegon.

Rechtsbijstandverzekering Ysbrechtum
Het product rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan conflict met het UWV of conflict met een autodealer. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woon-module (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer (bijv. conflict met een autodealer)

De maandelijkse premies zijn zeer wisselend (startend vanaf €27,00 t/m €37,90 per maand in juli 2024). Het tarief hangt af van de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Ysbrechtum voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering