Woonverzekering Cornwerd Opstal- en inboedelverzekering, al voor €5,85 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Via deze pagina vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Cornwerd. Zo’n woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Woon je in een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk meteen alle populaire partijen als Generali en Turien en Co die schade door bijvoorbeeld vandalisme, water, storm, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Cornwerd juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Schade die wordt gedekt is o.a. diefstal, vandalisme, brand, storm, water. Dit kan bijv. gaan om beschadigingen aan het interieur. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Zaken die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op spullen als pannen of gereedschap? Op dit gebied zijn er drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Cornwerd? Start meteen met à la minute’de vergelijkingstool. Vaak werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders gaan voor een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket zitten vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens kan je dit combineren met brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals Centraal Beheer en Interpolis hebben veel ervaring met dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Breda verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-cornwerd


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Súdwest-Fryslân? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de garage zijn verzekerd. Daardoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als schade door wateroverlast en schroeischade. Dankzij een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een smerige schoorsteen? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schade door ontploffing. Schade van roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Cornwerd kan ook jou overkomen. Kerntrekken of openbreken van deur of raam, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt naar aanleiding van een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan jouw woning handel je af d.m.v. de opstalpolis, en gestolen spullen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Lekkage aan de dakgoot / Een lekkende vaatwasser. Een mogelijke schadepost is schade aan het dak. Normaliter wordt deze schade gedekt via de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Af en toe ondervinden we een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Je kunt denken aan scheuren in de muur. Vaak resulteert het in schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een hoog eigen risico tot om en nabij de €425.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Cornwerd
Zonder problemen een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Hier bekijk je meer informatie. Verzeker jouw jouw woning in Cornwerd gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als een all risk polis
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld studio). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die passen bij jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Cornwerd

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Cornwerd aanvullen met een aantal praktische aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder tref jij nuttige info (of bekijk woonverzekering Asch afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze extra verzekering betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: spiegels en tablets zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Vanzelfsprekend gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een kop koffie over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). Het gaat hier om spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een iPad + sieraden. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht heb je al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Cornwerd

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schades van producten en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: een barst in het scherm en ook kosten op medisch gebied. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Let op: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag variërend van €1.350.000 tot ruim €4.250.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,85 p/maand. Ga verder naar Zelf afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Cornwerd
De rechtsbijstand geeft hulp bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij erfenis & conflict over wonen. In dat geval kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan enkele mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomen (bijv. tuchtzaken)
 • Woon-module (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (startend vanaf €34,55 t/m €36,60 per maand in juli 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de modules, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Cornwerd voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering