Woonverzekering Mantgum Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €9,05 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Mantgum. Zo’n woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos met 1 polis zowel het huis als je spullen. Geen koopwoning maar een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk meteen alle populaire maatschappijen als bijv. Huis In Eén Verzekeringen en Univé die schade door bijvoorbeeld storm, water, vandalisme, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Mantgum mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door storm, diefstal, vandalisme, inbraak, water. Je kunt dan denken aan schade aan keukenapparatuur. Met inboedel bedoelen we alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op zaken als videorecorder of hobby-artikelen? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Mantgum? Begin direct met meteen de vergelijkingstool. Meer en meer werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket vind je regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel is dit alles te combineren met autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als De Goudse of Reaal hanteren zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Linde verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Grip op de kosten

woonverzekering-mantgum


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Littenseradiel? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen zijn gedekt. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door schade door storm en schade door regen. Via een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Binnen roken of een vuile afzuigkap? Brand is altijd een risico. De kostenposten zijn vaak enorm. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Schade aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Mantgum is altijd een risico. De Bulgaarse methode of Lock picking, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade door inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en gestolen spullen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Lekkage aan het dak / een lek waterbed. Een mogelijke schadepost is een kapotte droger. Doorgaans wordt dit afgedekt met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Open de actuele polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Sporadisch ondergaan wij een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn scheuren in de muur. Veelal gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €475.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Mantgum
Snel een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Op deze pagina bekijk je een aantal stappen. Verzeker jouw het huis in Mantgum eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld twee-onder-een-kapwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die passen bij jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Mantgum

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Mantgum complementeren met enkele praktische aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina lees jij aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Kallenkote afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is dan aan te raden. Deze unieke modulestaat garant in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: zaken als een aquarium of iPhones tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een vaas laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Het gaat hier om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een fotocamera en sieraden. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht heb jij ook een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Mantgum

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan het lichaam. Denk dan aan een vlek in de vloer en ook smartengeld. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen staan jou bij beginnend bij €1.250.000 tot wel €3.400.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module sluit je af vanaf €2,90 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Bruns ten Brink afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Mantgum
De module rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan conflict over erkenning van kinderen en conflict over verzekering. Daarbij kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden enkele mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomen (bijv. salarisaanpassing)
 • Woon-module (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Module verkeer (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies per maand variëren significant (beginnend bij €30,25 tot €29,10 p/maand in mei 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van de modules, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Mantgum afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering