Woonverzekering Kallenkote Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €8,80 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Met behulp van de verzekeringsvergelijker achterhaal je de beste woonverzekering voor jouw woning in Kallenkote. Het concept woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw spullen en jouw huis. Heb je een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Bekijk en vergelijk hier alle erkende aanbieders zoals bijvoorbeeld HEMA en Independer die schade door bijvoorbeeld brand, storm, vandalisme, water afdekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Kallenkote juni 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld vandalisme, water, brand, diefstal, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. contant geld en waardebonnen. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals radio en huisdieren? Er zijn in de basis drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Kallenkote? Start à la minute’de woonverzekeringstool. Meestal doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten nemen een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket zitten vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker kan je dit combineren met motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als Allianz + Klaverblad faciliteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Horn verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-kallenkote


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Steenwijkerland? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een tweede woning zijn gedekt. Op die manier kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als stormschade of roet. Dankzij een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een oververhitte elektrische deken? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blikseminslag. Brandschade aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Kallenkote is niet leuk, maar kan gebeuren. De afbreekmethode of Lock picking, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade vanwege diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis loopt d.m.v. de opstalpolis, de spullen die je kwijt bent worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige sneeuwval en het stukvriezen van CV-buizen. Het gevolg kan zijn schade aan het dak. Meestal worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Open de voorwaarden van de polis en check wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Sporadisch ondergaan wij een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn kapotte dakpannen. In veel gevallen gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €250.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Kallenkote
Binnen een paar minuten een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Op deze pagina ontdek je bruikbare info. Verzeker jouw jouw woning in Kallenkote moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijv. woonboerderij). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Kallenkote

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Tip: je kunt jouw woonverzekering in Kallenkote completer maken met enkele handige aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder spot je aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Hank afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval aan te raden. Deze nieuwe dekkingstaat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Vergeet niet: spiegels en smartphones tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze module dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een notebook laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Overijssel). Hierbij gaat het dan om bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera en een kinderwagen. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls beschik je al over een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Kallenkote

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan een onbruikbare bank & kosten van een arts. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen staan garant voor een flink bedrag, van €1.150.000 tot wel €4.250.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,90 (betaling per maand). Wellicht interessant: Aegon afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Kallenkote
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. geschil met school van de kinderen en geschil met de buren. In dit soort gevallen is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit allerlei pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen (bijv. bijstandsuitkering)
 • Module Wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €34,75 tot wel €31,30 p/maand in juni 2024). De prijs hangt af van de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Kallenkote afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering