Woonverzekering Megchelen Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €7,75 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Via deze website ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Megchelen. Een woonverzekering is een combinatie van een inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Check en vergelijk hier alle grote partijen zoals Generali en Unigarant die schade als gevolg van storm, bliksem, water, vandalisme verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Megchelen april 2024

Dankzij een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Dan kun je denken aan schade door o.a. inbraak, water, storm, diefstal, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om schade aan een vloerkleed. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die aan het huis vastzitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals koffiezetapparaat of geyser/boiler? Er zijn in de basis drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Megchelen? Gebruik hiervoor direct de verzekeringsvergelijker. Vaak doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In een verzekeringspakket zie je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Generali of OHRA hebben veel ervaring met dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Lucaswolde verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-megchelen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Oude IJsselstreek? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn gedekt. Daardoor kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door storm vanaf windkracht 7 en schroeischade. Dankzij een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een kapotte koelkast? Brand kan iedereen overkomen. De kosten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. schade door ontploffing. Brandschade aan jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Megchelen kan ook bij jou thuis gebeuren. Kerntrekken of een deur of raam intrappen, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt naar aanleiding van inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis gaat middels de opstal, en gestolen bezittingen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Indirecte neerslag en een lek waterbed. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare wasmachine. Meestal worden de kosten betaald d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Zelden hebben we in Nederland een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door scheuren in het metselwerk. In veel gevallen is het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico die oploopt tot €385.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Megchelen
Moeiteloos een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Op deze pagina stuit je op enkele handige tips. Verzeker à la minute de woning in Megchelen probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (bijv. herenhuis). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Megchelen

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Megchelen completer maken met meerdere interessante aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder bekijk je aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Klarenbeek afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze additionele zekerheid is er in het geval je van schade aan de glazen. Voorwaarden: spiegels, aquaria of tablets zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert een breed scale aan schades. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Tevens is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een Macbook laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). We spreken hier van bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een iPad en jouw golfspullen. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk beschik je al over een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Megchelen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en schade aan het lichaam. Denk dan aan een kapotte telefoon + therapie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen vergoeden bedragen beginnend bij €1.050.000 tot wel €4.950.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Zo’n polis sluit je af vanaf €2,85 per maand. Bekijk ook ZLM afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Megchelen
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan arbeidsconflicten & geluidsoverlast. Hierbij is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomen (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woon-module (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (startend vanaf €32,30 tot en met €30,15 p/maand in april 2024). De prijs vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Megchelen vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?