Woonverzekering Terwispel Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €9,35 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Via de vergelijkingstool stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Terwispel. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een keer jouw woning en inboedel. Huur je? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke partijen zoals ABN AMRO en Nationale Nederlanden die schade door bijvoorbeeld bliksem, storm, vandalisme, water afdekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Terwispel mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld water, vandalisme, brand, inbraak, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van een gestolen computer. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als koelkast en fietsen? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Terwispel? Begin direct met meteen de vergelijkingstool. In veel gevallen doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en transparant. In zo’n verzekeringspakket zitten regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als Centraal Beheer + Independer hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Steenwijk verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-terwispel


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Opsterland? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuur zijn gedekt. Op die manier kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. Veel hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij schade als bliksem of smeltschade. In het geval van een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een kapotte föhn? Brand kan zomaar voorkomen. De kostenposten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. roetschade. Brandschade aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Terwispel is altijd een risico. Flipperen of een cilinder uittrekken, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost naar aanleiding van inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis loopt met de opstalverzekering, en gestolen spullen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een flinke regenbui en Een defecte vaatwasmachine. Een mogelijke schadepost is een ondergelopen kelder. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt via de opstal/inboedelverzekering. Download de condities van de polis om te zien wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Sporadisch hebben we te maken met een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door lekkage. Vaak gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot om en nabij de €585.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Terwispel
Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Hierna ontdek je enkele handige tips. Verzeker meteen de woning in Terwispel eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als buitenshuisverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als vrijstaand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die passen bij jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Terwispel

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Terwispel aanvullen met enkele handige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop lees jij nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering s-Graveland afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is in dat geval aan te raden. Deze additionele dekkingstaat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Advies: een mooie spiegel en iPhones worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Lees de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit frisdrank over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). We spreken hier van kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een navigatieapparaat en drumstel. Let op oververzekering: mogelijk bezit jij al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Terwispel

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan het lichaam. Denk dan aan een kapotte vaas en kosten op medisch gebied. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen bieden een dekking van €1.200.000 oplopend tot €2.850.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,15 (per maand). Check ook Huis In Eén Verzekeringen pakket.

Rechtsbijstandverzekering Terwispel
De module rechtsbijstand biedt support bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict over jouw functie & als je iets overkomt in het verkeer. Dan is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden meerdere varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomen & Werk (bijv. pensioenuitkering)
 • Wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies schommelen enorm (vanaf €37,70 tot €33,95 p/maand in mei 2024). De premie komt tot stand door de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Terwispel op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering