Woonverzekering s-Graveland Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €6,90 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Met behulp van deze website stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in s-Graveland. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Heb je een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Check en vergelijk hier alle populaire bedrijven als EAG Assuradeuren en OHRA die schade door o.a. water, storm, inbraak, vandalisme verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in s-Graveland juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door inbraak, vandalisme, diefstal, water, brand. Je moet dan denken aan bijv. een stukke televisie. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als wandversiering en speelgoed? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering s-Graveland? Start meteen met meteen onze vergelijker! In veel gevallen gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders gaan voor een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In een verzekeringspakket zitten regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel neemt men hierbij ook reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als Centraal Beheer en Nationale Nederlanden hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Renswoude verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-s-graveland


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Wijdemeren? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als de garage zijn verzekerd. Op die manier wordt je financieel ondersteund als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. blikseminslag of diefstal. Bij een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een defecte magnetron? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn niet mals. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. doorbranden van apparatuur. Schade van roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in s-Graveland is altijd een risico. Kerntrekken of hengelen, er zijn allerlei opties. Jouw schade ten gevolge van diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan de woninghandel je af middels de opstal, en ontvreemde spullen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater en een kapotte leiding. Je kunt dan denken aan schade als hemelwater schade. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed middels de opstal- of inboedelverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Heel soms ondervinden we een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door scheuren in het metselwerk. Doorgaans is het schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €540.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in s-Graveland
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Hieronder tref je bruikbare info. Verzeker direct jouw woning in s-Graveland probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als woonboerderij). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in s-Graveland

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in s-Graveland aanvullen met een paar interessante aanvullende modules. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina tref je aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Ooij afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval aan te raden. Deze additionele zekerheid betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: spiegels en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Check in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Natuurlijk geldt dit alleen als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • De iPad laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Holland). Hierbij gaat het dan om eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld filmapparatuur + kleding. Waak voor oververzekering: mogelijk hebben jullie al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten s-Graveland

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Onder andere krassen op de auto en ook ziekenvervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten staan jou bij vanaf zo’n €1.400.000 oplopend tot €3.100.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €3,45 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: DAK pakket.

Rechtsbijstandverzekering s-Graveland
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan conflict met een bank of afgenomen rijbewijs. Dan kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende opties.

 • Consument & wonen (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Werk & Inkomen (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woonconflicten (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies per maand variëren significant (vanaf zo’n €29,30 tot €31,05 per maand in juli 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering s-Graveland afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering