Woonverzekering Ooij Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €7,35 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Dankzij deze pagina achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Ooij. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw spullen en jouw huis. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle grote verzekeraars als Allsecur en nowGo die schade zoals inbraak, brand, vandalisme, bliksem verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Ooij mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld storm, vandalisme, brand, diefstal, water. Je moet dan denken aan bijv. een stukke koelkast. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals pannen en iPhone? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Ooij? Open vandaag nog de verzekeringsvergelijker. In de regel doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket tref je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel zijn er mogelijkheden voor doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand, huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering. Aanbieders als ASR Verzekeringen en ZLM hanteren deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Noordbeemster verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-ooij


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Ubbergen? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn inbegrepen. Op basis daarvan kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van schade. Bekende hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als storm vanaf windkracht 7 of brandblussing. Dankzij een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een oververhitte frituurpan? Brand is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. doorbranden van apparatuur. Schade aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Ooij kan iedereen gebeuren. Gaatjes boren of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade ten gevolge van inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan de woninghandel je af via de opstalverzekering, en gestolen eigendommen worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Extreme regenval en Een lekkende vaatwasser. Typische schade is schade aan het dak. Doorgaans wordt dit afgedekt via de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de condities van de polis en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Maar zelden hebben we in Nederland een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Je kunt denken aan ontbrekende dakpannen. Doorgaans betreft het schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een hoog eigen risico tot om en nabij de €460.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Ooij
Vandaag nog een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Op deze pagina bekijk je een handig stappenplan. Verzeker meteen het huis in Ooij gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor hoekwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die matchen met jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Ooij

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Advies: je kunt de woonverzekering in Ooij aanvullen met meerdere interessante aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna tref je bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Meerkerk afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen vaak interessant. Deze unieke dekkingstaat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: spiegels en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze polis dekt bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas drinken over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). Het betreft hier attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een laptop + gitaar. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs hebben jullie al een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Ooij

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan personen. Voorbeelden zijn een kapotte telefoon + kosten van een arts. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een dekking vanaf zo’n €1.200.000 tot wel €4.800.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,05 p/maand. Ga verder naar Allsecur pakket.

Rechtsbijstandverzekering Ooij
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. conflict met het UWV of conflict met de buren. Daarbij is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomensconflicten (bijv. geschil over de uitkering)
 • Wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer-module (bijv. afgenomen rijbewijs)

De maandelijkse premies verschillen nogal (vanaf €26,55 tot wel €36,65 p/maand in mei 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Ooij online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering