Woonverzekering Meerkerk Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €8,85 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van deze website achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Meerkerk. Een woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos de woning én jouw inboedel. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle bekende bedrijven als De Goudse en Klaverblad die schade zoals vandalisme, brand, bliksem, inbraak vergoeden.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Meerkerk mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Voorbeelden zijn schade door bijv. water, diefstal, vandalisme, inbraak, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan keukenapparatuur. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die aan het huis vastzitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als uurwerken en hobby-artikelen? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Meerkerk? Gebruik hiervoor vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket zitten vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Aanbieders als Generali + nowGo verkopen aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Lopikerkapel verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-meerkerk


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Zederik? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een tweede woning zijn inbegrepen. Met zo’n polis wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. Veel hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door schade door storm of schade door regen. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een kapotte koelkast? Brand in de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. blusschade. Schade aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Meerkerk is niet leuk, maar kan gebeuren. Gaatjes boren of Lock picking, er zijn allerlei opties. Jouw schade door inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis regel je met de opstalverzekering, en gestolen eigendommen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkend dag of bevroren leidingen. Je kunt last krijgen van laminaat dat moet worden vervangen. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd door de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Maar zelden hebben we te maken met een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een gescheurde muur. In veel gevallen betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een verhoogd eigen risico oplopend tot €405.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Meerkerk
Zonder problemen een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Hieronder tref je een aantal stappen. Verzeker jouw jouw huis in Meerkerk gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (bijv. hoekwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Meerkerk

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Meerkerk aanvullen met een paar belangrijke aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop doorzoek je bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Kilder afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval de moeite. Deze mogelijke zekerheid betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: spiegels, aquaria of iPads zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Hierbij gaat het dan om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een iPad en drumstel. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk hebben jullie al een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Meerkerk

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een vlek op een meubel of kosten op medisch gebied. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, van €1.300.000 oplopend tot €2.650.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €4,05 (betaling per maand). Wellicht interessant: Turien en Co afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Meerkerk
De verzekering rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan tuchtzaken en conflict met verhuurder. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een automobilist)

De premies schommelen enorm (beginnend bij €33,40 tot en met €36,50 p/maand in mei 2024). De premie wordt gebaseerd op het type verzekering, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Meerkerk online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering