Woonverzekering Gapinge Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €3,80 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Via de verzekeringsvergelijker tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Gapinge. Jouw woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos zowel jouw huis als inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Check en vergelijk hier alle erkende maatschappijen waaronder Huis In Eén Verzekeringen en Reaal die schade door o.a. bliksem, water, brand, vandalisme afdekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Gapinge april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijv. storm, brand, vandalisme, diefstal, water. Denk bijvoorbeeld aan schade aan meubels. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als tv of tuingereedschap? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Gapinge? Start direct de vergelijkingstool. In veel gevallen gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket zitten vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als ASR Verzekeringen of Polis Direct hanteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Empe verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-gapinge


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Veere? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als tuinhuisje zijn verzekerd. Via deze verzekering wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Dankzij een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. brand en roet. In het geval van een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Blikseminslag of een vuile afzuigkap? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten zijn vaak enorm. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Gapinge kan ook jou overkomen. De Roemeense methode of een deur forceren, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt n.a.v. diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater en lekkage van leidingsystemen. Je kunt last krijgen van behang dat vervangen moet worden. Normaal gesproken wordt dit afgedekt d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Open de condities van de polis en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Incidenteel hebben we in Nederland een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Denk maar aan een kapotte gevel. Veelal heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot om en nabij de €495.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Gapinge
Snel een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Hier tref je meer informatie. Verzeker jouw jouw onderkomen in Gapinge probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld studio). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Gapinge

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Gapinge completer maken met diverse nuttige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop spot je bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering De Veenhoop afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is dan vaak interessant. Deze unieke polis is er in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: zaken als een aquarium of tablets dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Wel is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • De iPad laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zeeland). Het gaat hier om spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een fotocamera en een gehoorapparaat. Je bent al gauw oververzekerd: misschien hebben jullie al een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Gapinge

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een gebroken ruit + geneeskundige zorg. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen bieden een dekking vanaf €900.000 oplopend tot €3.550.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €2,65 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Centraal Beheer polis.

Rechtsbijstandverzekering Gapinge
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Denk aan tuchtzaken & conflict met makelaar. In dat geval is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit verschillende varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een bank)
 • Inkomensconflicten (bijv. sociale wetgeving)
 • Woonconflicten (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De premies zijn zeer wisselend (startend vanaf €38,10 tot wel €24,30 per maand in april 2024). De prijs hangt af van de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Gapinge vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?