Woonverzekering Zweins Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €5,10 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Aan de hand van deze website ontdek je de beste woonverzekering voor jouw huis in Zweins. De woonverzekering is een pakket van een inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig zowel jouw huis als inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier online alle landelijke bedrijven zoals bijvoorbeeld DAK en Nationale Nederlanden die schade door bijvoorbeeld inbraak, vandalisme, storm, water vergoeden.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Zweins april 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door brand, inbraak, water, storm, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan een defecte computer. Met inboedel bedoelen we alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op spullen als uurwerken of wasmachine? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Zweins? Start meteen met vandaag nog onze vergelijker! Meer en meer doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket tref je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals Ditzo + ING hebben veel ervaring met soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Zeddam verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-zweins


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Franekeradeel? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de garage zijn gedekt. Daardoor kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door hagelschade en plundering. Via een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting of een oververhitte elektrische deken? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. brandschade. Schade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Zweins kan ook jou gebeuren. De Flippermethode of hengelen, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt n.a.v. diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan het huis loopt via de opstal, en ontvreemde spullen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een flinke regenbui en bevroren leidingen. Je kunt last krijgen van een kapotte vloer. Normaliter worden de kosten betaald middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw condities van de polis om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Af en toe hebben we in Nederland een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Je kunt denken aan schade aan het dak. Meestal gaat het om schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €385.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Zweins
Binnen een paar minuten een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Hieronder ontdek je enkele handige tips. Verzeker à la minute de woning in Zweins probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor vrijstaande woning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Zweins

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Advies: men mag deze woonverzekering in Zweins complementeren met diverse interessante aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder spot je aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Warffum afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is dan het overwegen waard. Deze additionele dekkingstaat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Tip: een mooie spiegel en tablets worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Wel is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een spelcomputer + jouw golfspullen. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls beschik je al over een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Zweins

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een onbruikbare bank + ziekenhuisverblijf. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze modules bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.000.000 oplopend tot €3.400.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €4,10 (per maand). Check ook SNS afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Zweins
De rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Denk aan erfenis of conflict over verzekering. In dat geval is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden verschillende opties.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomensconflicten (bijv. ontslag)
 • Module Wonen (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De maandelijkse premies variëren significant (beginnend bij €33,15 oplopend tot €32,70 per maand in april 2024). Het bedrag komt tot stand door de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Zweins online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering