Woonverzekering Zeddam Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €5,20 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Via onze vergelijker vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Zeddam. Zo’n woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis + jouw eigendommen. Woon je in een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier online alle populaire bedrijven waaronder Aon Direct en Interpolis die schade zoals inbraak, vandalisme, water, bliksem dekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Zeddam juni 2024

Via een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door storm, vandalisme, water, diefstal, brand. Dit kan bijv. gaan om beschadigingen aan het interieur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als glas- en aardewerk en hobby-artikelen? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Zeddam? Start meteen met à la minute’de vergelijkingstool. In veel gevallen werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en overzichtelijk. In een verzekeringspakket zie je vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel sluit je dit tezamen af met reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals Europeesche of SNS werken met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Winde verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-zeddam


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Montferland? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als een volière zijn verzekerd. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en olie. Bij een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting of spelen met vuur? Een kleine of grote brand is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. brandschade. Schade van jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Zeddam kan ook jou gebeuren. Openwrikken of de hengelmethode, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade naar aanleiding van diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan jouw woning gaat d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde spullen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Extreme regenval of bevroren leidingen. Het gevolg kan zijn een opbollende vloer. Doorgaans wordt deze schade gedekt met jouw opstal- of inboedelverzekering. Check jouw polisvoorwaarden en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we in Nederland een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door schade aan het dak. Meestal gaat het om schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €355.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Zeddam
Zonder problemen een woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Op deze pagina vind je meer informatie. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Zeddam moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor appartement). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Zeddam

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Tip: men mag deze woonverzekering in Zeddam aanvullen met een paar handige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop vind je bruikbare info (of bekijk woonverzekering Vledder afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezede moeite. Deze nieuwe modulebetaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Tip: spiegels, aquaria of iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een telefoon laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). We spreken hier van kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan filmapparatuur & een kinderwagen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk bezit jij al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Zeddam

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan besmeurde meubels & het eigen risico van de andere partij. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen bieden een dekking variërend van €1.350.000 tot zo’n €2.850.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €3,85 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: De Goudse.

Rechtsbijstandverzekering Zeddam
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij een product dat je gekocht hebt & conflict na autoschade. In dit soort gevallen is het prettig dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn allerlei mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een reisbureau)
 • Werk & Inkomen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Woon-module (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een autodealer)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (vanaf zo’n €29,25 tot €25,00 p/maand in juni 2024). De prijs wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Zeddam voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?