Woonverzekering Vledder Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €4,45 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van deze pagina achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Vledder. Een woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Heb je een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle erkende partijen als BLG wonen en Unigarant die schade door bijvoorbeeld brand, water, bliksem, inbraak verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Vledder april 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door vandalisme, storm, water, inbraak, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een stukke koelkast. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als radio en zonnepanelen? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Vledder? Open vandaag nog de woonverzekeringstool. In veel gevallen doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket vind je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel kan je dit combineren met reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als Europeesche + Unigarant werken met zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Uitwijk verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-vledder


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Westerveld? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een volière zijn inclusief. Mede hiervoor kom je niet voor enorme kosten te staan als je woning iets overkomt. Veel hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door bliksem en brandblussing. Bij een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Roken in huis of keukenbrand? Brand kan zomaar voorkomen. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Brandschade aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Vledder kan ook jou gebeuren. Kerntrekken of sloten hacken, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade door inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis regel je via de opstal, en gestolen bezittingen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige regenval of een kapotte leiding. Je kunt dan denken aan schade als onbruikbare meubels. Doorgaans worden de kosten betaald met jouw inboedel- of opstalverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Denk maar aan missende dakpannen. Vaak gaat het om schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot wel €320.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Vledder
Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Op deze pagina bekijk je enkele handige tips. Verzeker à la minute het huis in Vledder eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als de all risk verzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als woonboerderij). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die rijmen met jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Vledder

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: jij mag de woonverzekering in Vledder completer maken met verschillende interessante aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop spot jij praktische details (of bezoek info over woonverzekering Smilde afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is dan aan te raden. Deze additionele dekkingbetaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Vergeet niet: een mooie spiegel en mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Lees de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze module is er voor vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Uiteraard gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit rode wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Drenthe). Voorbeelden hiervan zijn spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een mobiele telefoon en een muziekinstrument. Let op oververzekering: mogelijkerwijs heb jij ook een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Vledder

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft materiële schade en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een kapotte telefoon of ambulancevervoer. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.050.000 tot wel €2.700.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €3,05 (betaling per maand). Wellicht interessant: ANWB.

Rechtsbijstandverzekering Vledder
De module rechtsbijstand biedt juridische hulp bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. erfenis & conflict over wonen. Dan wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn allerlei modules.

 • Consument & wonen (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woonconflicten (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeersconflicten (bijv. verhalen van schade)

De premies verschillen enorm (beginnend bij €33,25 t/m €30,85 p/maand in april 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van de modules, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Vledder op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering