Woonverzekering Uitwijk Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €5,60 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Via onze vergelijker tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Uitwijk. Zo’n woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Beschik je over een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier online alle landelijke bedrijven als bijv. ASR Verzekeringen en London Verzekeringen die schade als gevolg van storm, bliksem, vandalisme, water afdekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Uitwijk juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Wat voor schade? Nou o.a. brand, inbraak, diefstal, water, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte TV. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als cd’s of matrassen? Er zijn in de basis drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Uitwijk? Begin direct met vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders gaan voor een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket zitten doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker kan je dit combineren met motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Bruns ten Brink of Reaal hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Terkaple verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-uitwijk


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Woudrichem? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een tweede woning zijn inbegrepen. Op basis daarvan wordt je financieel ondersteund als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of schade door regen. Dankzij een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een vuile afzuigkap? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Brandschade aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Uitwijk is altijd een risico. Inbreken via een bovenlicht of een cilinder afbreken, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade naar aanleiding van inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning wordt afgehandeld middels de opstal, en afgenomen eigendommen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een kapotte wasmachine en een gesprongen waterleiding. Je kunt dan denken aan schade als schade aan het dak. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd door de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de voorwaarden van de polis en achterhaal wat er inbegrepen is.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte schoorsteen. In veel gevallen resulteert het in schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een hoger eigen risico tot om en nabij de €380.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Uitwijk
Wil jij een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Hierna ontdek je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Uitwijk probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor villa). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Uitwijk

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Tip: je kunt jouw woonverzekering in Uitwijk aanvullen met een paar praktische aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna vind je bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Schoonebeek afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is dan aan te raden. Deze unieke polis staat je bij bij gebroken glas. Voorwaarden: spiegels, aquaria of smartphones worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Lees het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Wel geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). Het betreft hier eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een smartphone en een kinderwagen. Waak voor oververzekering: wellicht hebben jullie al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Uitwijk

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan krassen op de auto of geneesmiddelen. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen vergoeden bedragen van €1.050.000 tot ruim €3.500.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €2,75 (per maand). Check ook SNS polis.

Rechtsbijstandverzekering Uitwijk
Het product rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan geschil over een consumentenovereenkomst of geschil met de overheid over woonsituatie. Dan is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit enkele modules.

 • Consumenten-module(bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Module werk (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woonconflicten (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict na autoschade)

De premies per maand verschillen enorm (vanaf circa €37,30 oplopend tot €24,60 per maand in juli 2024). De premie vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Uitwijk online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering