Woonverzekering Schoonebeek Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €7,40 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Met behulp van onze vergelijker ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Schoonebeek. Een woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle populaire verzekeraars zoals bijvoorbeeld De Goudse en Klaverblad die schade door o.a. water, inbraak, vandalisme, brand dekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Schoonebeek juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Voorbeelden zijn schade door o.a. brand, inbraak, vandalisme, diefstal, water. Je kunt dan denken aan kapotte meubels. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als tv en centrifuge? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Schoonebeek? Begin direct met meteen de verzekeringsvergelijker. In de regel werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten kiezen voor een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als ABN AMRO en Independer zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Ruigahuizen verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-schoonebeek


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Emmen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een vakantiewoning zijn verzekerd. Mede hiervoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door aanrijding of aanvaring of roet. Via een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een oververhitte frituurpan? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Schade van jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Schoonebeek kan ook jou gebeuren. Openwrikken of openbreken openslaande deur, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade vanwege inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning gaat middels de opstal, en gestolen spullen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een defecte wasmachine of een lek waterbed. Het gevolg kan zijn een ondergelopen kelder. Meestal worden dergelijke kosten vergoed door de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Incidenteel hebben we te maken met een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Denk maar aan een kapotte regengoot. Meestal is het schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een hoog eigen risico die oploopt tot €325.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Schoonebeek
Snel een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Hier tref je meer informatie. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Schoonebeek eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (dit kan zijn studio). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Schoonebeek

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Schoonebeek completer maken met een paar praktische aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand bekijk jij bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Oud Ootmarsum afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is dan geen gek idee. Deze unieke polis is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Vergeet niet: spiegels, aquaria of mobiele telefoons worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Raadpleeg je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Drenthe). Hierbij gaat het dan om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer en een rollator. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls beschik je al over een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Schoonebeek

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan behang dat moet worden vervangen en geneesmiddelen. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.250.000 tot wel €4.600.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is er al vanaf €2,75 per maand. Bekijk ook Lancyr polis.

Rechtsbijstandverzekering Schoonebeek
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Denk aan geschil met school van de kinderen & bouw- en verbouwgeschillen. Dan is het prettig dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict met werkgever)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer (denk aan terugvorderen van schade)

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (vanaf circa €24,35 tot wel €32,75 per maand in juli 2024). De premie komt tot stand door het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Schoonebeek afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?