Woonverzekering Sint-Michielsgestel Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €7,45 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van deze website ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Sint-Michielsgestel. Zo’n woonverzekering is een pakket van een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Heb je een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle grote aanbieders als HEMA en OHRA die schade zoals bliksem, storm, water, brand afdekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Sint-Michielsgestel april 2024

Dankzij een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door onder andere brand, water, inbraak, diefstal, storm. Je kunt dan denken aan schade aan sieraden. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als computers en iPad? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Sint-Michielsgestel? Start meteen met meteen de verzekeringsvergelijker. Meestal doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten nemen een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In zo’n verzekeringspakket vind je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens kan je dit combineren met ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als ASR Verzekeringen en InShared zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Schellinkhout verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-sint-michielsgestel


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Sint-Michielsgestel? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn verzekerd. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door waterschade en brandblussing. Bij een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een fout in het elektriciteitsnet? Brand in huis is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. smeltschade. Schade van spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Sint-Michielsgestel kan ook jou overkomen. De gaatjesboormethode of hengelen via brievenbus, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost n.a.v. diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Omhoogkomend rioolwater en het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt dan denken aan schade als schade aan de vloer. Meestal wordt deze schade gedekt via de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Soms hebben we in Nederland een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan een kapot dak. Meestal gaat het om schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico die oploopt tot €320.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Sint-Michielsgestel
Zonder problemen een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Hier tref je meer informatie. Verzeker meteen jouw woning in Sint-Michielsgestel probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn vrijstaand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die rijmen met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Sint-Michielsgestel

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Sint-Michielsgestel nog persoonlijker maken met een aantal praktische aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna spot je aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Ovezande afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezede moeite. Deze mogelijke verzekering betaalt uit bij gebroken glas. Voorwaarden: zaken als een aquarium of mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Brabant). We spreken hier van eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een smartphone en kleding. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs heb jij ook een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Sint-Michielsgestel

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: behang dat moet worden vervangen en kosten van een ziekenhuis. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze modules vergoeden bedragen vanaf €1.150.000 tot ruim €3.800.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,75 (betaling per maand). Wellicht interessant: London Verzekeringen dekking.

Rechtsbijstandverzekering Sint-Michielsgestel
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met de gemeente & conflict met een automobilist. Hierbij is het prettig dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan verschillende mogelijkheden.

 • Consument (bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. bij ontslag)
 • Woon-module (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer (denk aan conflict over aankoop auto)

De premies per maand verschillen enorm (vanaf zo’n €30,95 tot wel €31,90 p/maand in april 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Sint-Michielsgestel vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering