Woonverzekering Nisse Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €5,95 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van onze vergelijker stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Nisse. Het concept woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig zowel jouw huis als inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke bedrijven waaronder Bruns ten Brink en Klaverblad die schade door o.a. brand, water, bliksem, storm vergoeden.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Nisse april 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Schade die wordt gedekt is onder andere water, storm, vandalisme, diefstal, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte computer. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als muziekinstrumenten en schoenen? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Nisse? Gebruik hiervoor direct de verzekeringsvergelijker. Meer en meer gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders kiezen voor een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket zie je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms kan je dit combineren met reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als Huis In Eén Verzekeringen of Reaal zijn expert op het gebied van aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Nieuw Heeten verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-nisse


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Borsele? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade door brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuurtjes zijn gedekt. Op die manier kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. Bekende hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en ontploffing. Bij een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een schoorsteenbrand? Brand in huis kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. doorbranden van apparatuur. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Nisse kan iedereen gebeuren. Openwrikken of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost n.a.v. diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis regel je via de opstal, de spullen die je kwijt bent worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater en een kapot aquarium. Je kunt last krijgen van hemelwater schade. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd door de woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Maar zelden hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door een kapotte schutting. Veelal betreft het schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €545.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Nisse
Moeiteloos een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Onderstaand bekijk je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog jouw huis in Nisse probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor twee-onder-een-kapwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Nisse

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Nisse uitbreiden met een aantal belangrijke aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand tref jij nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Loo afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in dat geval geen gek idee. Deze nieuwe modulebetaalt uit bij gebroken glas. Advies: een mooie spiegel en tablets tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Zeeland). Hierbij gaat het dan om eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een filmcamera + jouw golfspullen. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs hebben jullie al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Nisse

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan vlekken op kleding + medische kosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten staan jou bij beginnend bij €1.550.000 tot €4.050.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €2,80 per maand. Bekijk ook EAG Assuradeuren.

Rechtsbijstandverzekering Nisse
De module rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met de gemeente of de hypotheek. Dan kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit grofweg 4 varianten.

 • Consument (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woon-module (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer (denk aan conflict over aankoop auto)

De premies verschillen nogal (vanaf zo’n €36,45 oplopend tot €37,65 per maand in april 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Nisse op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?