Woonverzekering Loo Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €5,85 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Via de vergelijkingstool vind je de beste woonverzekering voor bewoners van Loo. Het concept woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos zowel jouw huis als inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk meteen alle bekende partijen als Avéro Achmea en OHRA die schade als gevolg van storm, water, vandalisme, inbraak dekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Loo mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Dan kun je denken aan schade door o.a. vandalisme, storm, inbraak, water, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan sieraden. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als muziekinstrumenten en gereedschap? We onderscheiden een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Loo? Open direct de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket zitten doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals DAK en Nationale Nederlanden bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Leersum verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-loo


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Duiven? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een vakantiewoning zijn inclusief. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Via een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schade als storm of olie. Bij een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

In huis roken of een schoorsteenbrand? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Loo is altijd een risico. Insluipen of sloten hacken, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade door inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen regel je via de opstalverzekering, en gestolen bezittingen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een defecte wasmachine en een lek waterbed. Een mogelijke schadepost is opbollend laminaat. Doorgaans wordt dit afgedekt met jouw opstal/inboedelverzekering. Open de voorwaarden van de polis en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Maar zelden ondergaan wij een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Bijvoorbeeld door een kapotte gevel. Doorgaans gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot wel €390.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Loo
Eenvoudig een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Op deze pagina tref je meer informatie. Verzeker vandaag nog het huis in Loo gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld woonboerderij). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die matchen met jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Loo

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Tip: men mag deze woonverzekering in Loo nog persoonlijker maken met meerdere handige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand doorzoek jij bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Hurdegaryp afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen vaak interessant. Deze mogelijke dekkingis er bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: zaken als een aquarium of iPads dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Check in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een notebook laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). We spreken hier van kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een fotocamera en een gehoorapparaat. Let op oververzekering: mogelijk beschik je al over een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Loo

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een gebroken ruit & geneesmiddelen. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €1.350.000 tot zo’n €3.550.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is er al vanaf €3,50 (per maand). Check ook Avéro Achmea.

Rechtsbijstandverzekering Loo
De polis rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld pensioenen en als je iets overkomt in het verkeer. Dan kan het prettig zijn dat je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit enkele varianten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met de gemeente)
 • Module werk (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Woon-module (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een autodealer)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (startend vanaf €28,35 tot en met €25,95 per maand in mei 2024). De premie wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Loo vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering