Woonverzekering Lottum Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €9,05 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van deze pagina ontdek je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Lottum. Jouw woonverzekering is een combinatie van een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig met 1 polis zowel het huis als je spullen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle grote maatschappijen waaronder De Goudse en Nationale Nederlanden die schade door bijvoorbeeld waterschade of inbraak vergoeden.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Lottum juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld vandalisme, storm, inbraak, brand, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. een defecte computer. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals dranken of zonnebank? We onderscheiden drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Lottum? Start meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket zie je meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms is dit alles te combineren met doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering. Verzekeraars als Huis In Eén Verzekeringen en Nationale Nederlanden werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Lelystad verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-lottum


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Horst aan de Maas? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als een vakantiewoning zijn verzekerd. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van schade. Alle grote hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. schade door storm of diefstal. In het geval van een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Blikseminslag of een vuile afzuigkap? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld smeltschade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Lottum kan ook jou gebeuren. Gaatjes boren of Lock picking, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade n.a.v. diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis handel je af via de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Omhoogkomend rioolwater of een lek waterbed. Je kunt last krijgen van vochtplekken op de buur. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de voorwaarden van de polis en ontdek wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Incidenteel ondergaan wij een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn lekkage. Veelal resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een hoog eigen risico die oploopt tot €495.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Lottum
Zonder problemen een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Hierna tref je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog de woning in Lottum probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld flat). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Lottum

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: je kunt jouw woonverzekering in Lottum completer maken met enkele belangrijke aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder check je handige details (of bezoek info over woonverzekering IJsselmuiden afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is dan vaak interessant. Deze additionele polis betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: aquaria, spiegels en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Limburg). Het betreft hier kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een filmcamera & drumstel. Pas op voor oververzekeren: dikwijls bezit jij al een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Lottum

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en letselschade. Je kunt denken aan behang dat moet worden vervangen of ziekenvervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules bieden een dekking beginnend bij €1.450.000 tot €3.750.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €2,80 (per maand). Check ook FBTO.

Rechtsbijstandverzekering Lottum
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. erfrechtgeschillen en geschil met de buren. Dan wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomen (bijv. salarisaanpassing)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies zijn zeer wisselend (vanaf circa €32,00 t/m €34,55 per maand in juni 2024). De premie komt tot stand door de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Lottum online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering