Woonverzekering Geesbrug Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €9,15 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Geesbrug. Zo’n woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis, maar ook de spullen in huis. Woon je in een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Bekijk en vergelijk hier alle populaire bedrijven als bijv. Bruns ten Brink en Univé die schade door o.a. water, brand, inbraak, bliksem dekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Geesbrug juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Schade die wordt gedekt is onder andere water, inbraak, storm, vandalisme, brand. Je moet dan denken aan bijv. schade aan sieraden. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals koffiezetapparaat en raamventilator? Op dit gebied zijn er drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Geesbrug? Start meteen de verzekeringsvergelijker. In de regel werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket zie je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel kan je dit combineren met motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als FBTO of Turien en Co zijn expert op het gebied van deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Escharen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-geesbrug


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Coevorden? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een 2e woning zijn afgedekt. Op basis daarvan zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schade als hagelschade en brandblussing. Bij een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een schoorsteenbrand? Brand kan iedereen overkomen. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schade door ontploffing. Brandschade aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Geesbrug kan zomaar gebeuren. De Roemeense methode of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei opties. De kostenpost naar aanleiding van inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en ontvreemde spullen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Lekkage aan het dak of loslatende kit. Je kunt last krijgen van opbollend laminaat. Gewoonlijk worden de kosten betaald via de inboedel/opstalverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Heel soms ondergaan wij een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Je kunt denken aan een kapotte gevel. Doorgaans betreft het schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot circa €340.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Geesbrug
Direct een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Op deze pagina stuit je op enkele handige tips. Verzeker meteen jouw huis in Geesbrug eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als een all risk polis
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als studio). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die in lijn zijn met jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Geesbrug

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Geesbrug completer maken met diverse interessante aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna vind je aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Delwijnen afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze unieke verzekering staat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: zaken als een aquarium of mobiele telefoons worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor een breed scale aan schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Drenthe). Het betreft hier bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een smartphone en een verrekijker. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls bezit jij al een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Geesbrug

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte laptop & kosten voor medicatie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen staan jou bij beginnend bij €1.400.000 oplopend tot €4.550.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,20 per maand. Bekijk ook OHRA polis.

Rechtsbijstandverzekering Geesbrug
Het product rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict met bedrijven en conflict over aankoop auto. Hierbij kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit verschillende opties.

 • Consumenten-module(bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woonconflicten (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer (denk aan geschil met een verzekeraar)

De premies per maand schommelen nogal (vanaf zo’n €27,95 t/m €38,10 per maand in juni 2024). De premie wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Geesbrug afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering