Woonverzekering Escharen Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €4,15 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij de vergelijkingstool vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Escharen. Jouw woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Woon je in een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Check en vergelijk hier alle landelijke partijen zoals Europeesche en Verzekeruzelf.nl die schade door o.a. vandalisme, bliksem, water, brand vergoeden.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Escharen april 2024

Via een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Je bent gedekt tegen schade door onder andere brand, storm, inbraak, water, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om schade aan je smartphone. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als koelkast en prothesen(gebit e.a.)? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Escharen? Start meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket tref je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel zijn er mogelijkheden voor gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering. Bedrijven zoals Aon Direct of OHRA hanteren deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Een-West verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-escharen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Grave? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals de carport zijn verzekerd. Hierdoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door bliksem of omvallen van bomen. Bij een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Blikseminslag of vlam in de pan? Brand is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Escharen kan ook jou gebeuren. De afbreekmethode of openbreken openslaande deur, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade ten gevolge van inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan de woningwordt afgehandeld met de opstalverzekering, en gestolen eigendommen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een kapotte wasmachine of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Het gevolg kan zijn een onbruikbare droger. Meestal wordt dit afgedekt via de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de voorwaarden van de polis om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Maar zelden ondergaan wij een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapot dak. In veel gevallen gaat het om schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €335.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Escharen
Snel een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Hieronder bekijk je meer informatie. Verzeker jouw jouw huis in Escharen moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn studio). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle polissen die rijmen met jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Escharen

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Advies: men mag deze woonverzekering in Escharen aanvullen met extra handige aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder check je handige specificaties (of check details over woonverzekering Creil afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze extra polis is er bij gebroken glas. Advies: spiegels en smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Brabant). We spreken hier van eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een navigatieapparaat of kleding. Waak voor oververzekering: wellicht heb je al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Escharen

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een kapotte telefoon + ziekenvervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten verzekeren een bedrag beginnend bij €1.200.000 tot €3.500.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,60 per maand. Bekijk ook Bovag pakket.

Rechtsbijstandverzekering Escharen
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische aanvaringen. Denk aan sociale wetgeving of conflicten over erfrecht. Daarbij kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomen & Werk (bijv. studiefinanciering)
 • Woon-module (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Module verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €29,30 tot en met €38,10 p/maand in april 2024). De prijs komt tot stand door het type verzekering, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Escharen op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?