Woonverzekering Zierikzee Opstal- en inboedelverzekering, al voor €7,40 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij de verzekeringsvergelijker stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Zierikzee. Het concept woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier online alle landelijke partijen waaronder Allianz en Verzekeruzelf.nl die schade zoals storm, inbraak, bliksem, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Zierikzee mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Je bent gedekt tegen schade door bijv. vandalisme, storm, brand, diefstal, inbraak. Je kunt dan denken aan een kapotte TV. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als koffiezetapparaat of raamventilator? We onderscheiden drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Zierikzee? Open direct de verzekeringsvergelijker. Vaak werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket vind je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Verzekeraars als De Goudse + SNS werken met dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Witmarsum verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-zierikzee


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Schouwen-Duiveland? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuurtjes zijn gedekt. Met zo’n polis kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. hagelschade of diefstal. Bij een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een smerige schoorsteen? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. smeltschade. Schade van jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Zierikzee kan ook jou overkomen. De Flippermethode of de hengelmethode, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade ten gevolge van inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning gaat d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde zaken handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Storm / gesprongen leidingen. Je kunt dan denken aan schade als behang dat vervangen moet worden. Meestal worden dergelijke kosten vergoed middels de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we te maken met een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een lek dag. Doorgaans gaat het om schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een relatief hoog eigen risico tot circa €250.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Zierikzee
Vandaag nog een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Onderstaand vind je enkele handige tips. Verzeker jouw jouw woning in Zierikzee moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (bijv. 2-onder-1-kap). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die aansluiten op jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Zierikzee

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Zierikzee completer maken met additionele praktische aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna check je nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Voorthuizen afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen vaak interessant. Deze additionele polis betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: spiegels en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Lees de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit rode wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zeeland). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een fotocamera & sieraden. Let op oververzekering: dikwijls heb je al een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Zierikzee

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een onbruikbare bank + smartengeld. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen staan jou bij vanaf zo’n €1.150.000 tot €3.250.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module heb je al vanaf €2,90 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Polis Direct.

Rechtsbijstandverzekering Zierikzee
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan conflict met een keukenhandel en conflict met de buren. Daarbij is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden grofweg 4 varianten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woon-module (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies variëren significant (startend vanaf €31,60 oplopend tot €37,70 p/maand in mei 2024). De premie wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Zierikzee afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering