Woonverzekering Milheeze Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €6,05 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van onze vergelijker tref je de beste woonverzekering voor jouw woning in Milheeze. De woonverzekering is een combinatie van een opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Heb je een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle populaire verzekeraars zoals bijvoorbeeld Bovag en OHRA die schade door bijvoorbeeld bliksem, storm, brand, vandalisme verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Milheeze juli 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door vandalisme, diefstal, inbraak, water, brand. Je kunt dan denken aan schade aan computers. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Zaken die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals televisie en truien? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Milheeze? Begin direct met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders nemen een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en duidelijk. In zo’n verzekeringspakket tref je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker kan je dit combineren met reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Allianz of Verzekeruzelf.nl verkopen zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Mantinge verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-milheeze


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Gemert-Bakel? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade door inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een vakantiewoning zijn inclusief. Daardoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij schade als brand of vandalisme. Bij een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een gevallen strijkbout? Brand in de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Milheeze kan ook jou gebeuren. De Bulgaarse methode of sloten hacken, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade ten gevolge van diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis loopt d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde spullen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Veel neerslag of Een lekkende vaatwasser. Je kunt last krijgen van een kapotte wasmachine. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd middels de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Af en toe hebben we te maken met een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Je kunt denken aan een kapot zonnescherm. In veel gevallen resulteert het in schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een hoger eigen risico tot om en nabij de €290.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Milheeze
Vandaag nog een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Op deze pagina stuit je op enkele handige tips. Verzeker meteen jouw onderkomen in Milheeze gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als woonboerderij). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Milheeze

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: jij mag jouw woonverzekering in Milheeze aanvullen met extra praktische aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina tref jij handige info (of bekijk woonverzekering Koudekerk aan den Rijn afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze extra zekerheid staat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Vergeet niet: een mooie spiegel en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Tevens wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Brabant). Het betreft hier spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een filmcamera + een rollator. Pas op voor oververzekeren: mogelijk heb jij ook een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Milheeze

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een kapotte telefoon en ook therapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules vergoeden bedragen van €1.000.000 tot zo’n €4.400.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €3,90 per maand. Bekijk ook Reaal pakket.

Rechtsbijstandverzekering Milheeze
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld een product dat je gekocht hebt & conflict over aankoop auto. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit allerlei varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen & Werk (bijv. problemen op het werk)
 • Woon-module (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer (bijv. terugvorderen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis lopen sterk uiteen (startend vanaf €33,15 tot wel €26,70 per maand in juli 2024). Het bedrag hangt af van de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Milheeze afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering