Woonverzekering Koudekerk aan den Rijn Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €4,35 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van deze website stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Koudekerk aan den Rijn. De woonverzekering is een combinatie van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Woon je in een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Check en vergelijk hier alle populaire aanbieders zoals bijvoorbeeld Centraal Beheer en nowGo die schade door bijvoorbeeld inbraak, bliksem, vandalisme, brand vergoeden.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Koudekerk aan den Rijn juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Je bent gedekt tegen schade door o.a. diefstal, storm, brand, water, vandalisme. Je kunt dan denken aan kapotte meubels. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als afzuigkap of zonnebank? Er zijn in de basis 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Koudekerk aan den Rijn? Start direct de vergelijkingstool. Vaak doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket zitten meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel kan je dit combineren met ongevallenverzekering, reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als Ditzo + SNS zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Kamerik verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-koudekerk-aan-den-rijn


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Alphen aan den Rijn? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een vakantiewoning zijn afgedekt. Op die manier kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of schade door regen. In het geval van een allrisk polis is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een fout in het elektriciteitsnet? Brand kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld doorbranden van apparatuur. Schade van jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Koudekerk aan den Rijn kan iedereen gebeuren. Gaatjes boren of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost ten gevolge van diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis regel je via de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een overstroming of bevroren leidingen. Je kunt last krijgen van behang dat vervangen moet worden. Doorgaans wordt deze schade gedekt door de inboedel- of opstalverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Een enkele keer hebben we in Nederland een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Bijvoorbeeld door schade aan het dak. Meestal betreft het schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot circa €315.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Koudekerk aan den Rijn
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Hierna bekijk je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog het huis in Koudekerk aan den Rijn eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als buitenshuisverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. villa). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Koudekerk aan den Rijn

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Koudekerk aan den Rijn completer maken met meerdere belangrijke aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder spot jij bruikbare info (of bekijk woonverzekering Heinenoord afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in dat geval de moeite. Deze nieuwe polis staat garant bij gebroken glas. Let op: aquaria, spiegels en iPhones tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Lees je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een notebook laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas drinken over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zuid-Holland). Het betreft hier spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een spelcomputer of gitaar. Waak voor oververzekering: misschien bezit jij al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Koudekerk aan den Rijn

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een barst in het scherm + ziekenhuisverblijf. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen staan jou bij vanaf zo’n €900.000 tot ruim €3.150.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,05 p/maand. Ga verder naar Interpolis pakket.

Rechtsbijstandverzekering Koudekerk aan den Rijn
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met werkgever & bij aankoop van een huis. Dan kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan een aantal verschillende modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen & Werk (bijv. problemen op het werk)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over reparatie auto)

De maandelijkse premies verschillen enorm (vanaf circa €38,40 tot wel €28,40 per maand in juli 2024). De prijs hangt af van de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Koudekerk aan den Rijn op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering