Woonverzekering Ginnum Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €4,50 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Dankzij deze pagina achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Ginnum. De woonverzekering is een pakket van een inboedel- en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Geen koopwoning maar een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle landelijke maatschappijen zoals bijvoorbeeld HEMA en Polis Direct die schade zoals inbraak, bliksem, vandalisme, storm dekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Ginnum juli 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Schade die wordt gedekt is o.a. inbraak, vandalisme, brand, storm, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. een stukke wasmachine. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als spelcomputers of wasmachine? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Ginnum? Start meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket tref je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als De Goudse en Zelf faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Follega verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-ginnum


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Ferwerderadiel? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade door brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals de carport zijn afgedekt. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Bekende hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door storm en schroeischade. Bij een all-risk polisheb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

In huis roken of een kapotte koelkast? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn niet mals. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. blikseminslag. Brandschade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Ginnum is altijd een risico. De Flippermethode of een deur of raam intrappen, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt n.a.v. diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan de woningregel je middels de opstal, de spullen die je kwijt bent lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Veel neerslag of Een defecte vaatwasmachine. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare wasmachine. Doorgaans wordt deze schade gedekt middels de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Sporadisch ondervinden we een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte dakpannen. Veelal betreft het schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een hoog eigen risico tot wel €675.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Ginnum
Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Onderstaand tref je een aantal stappen. Verzeker meteen het huis in Ginnum eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor twee-onder-een-kapwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die aansluiten op jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Ginnum

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Handig: je kunt de woonverzekering in Ginnum uitbreiden met verschillende handige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina lees jij bruikbare info (of bekijk woonverzekering Dinxperlo afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen geen gek idee. Deze additionele polis verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Vergeet niet: aquaria, spiegels en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een smartphone laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit bier over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen thuis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een iPad & een rollator. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls heb jij ook een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Ginnum

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan personen. Onder andere een deuk in de auto + ziekenhuisverblijf. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen vergoeden bedragen vanaf zo’n €950.000 oplopend tot €2.850.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering is er al vanaf €3,40 per maand. Bekijk ook FBTO dekking.

Rechtsbijstandverzekering Ginnum
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Denk aan arbeidsconflicten & geschil met de buren. Daarbij is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan grofweg 4 opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen (bijv. geschil met de werkgever)
 • Module Wonen (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer-module (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies per maand verschillen nogal (vanaf €25,05 tot en met €35,35 per maand in juli 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Ginnum op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?