Woonverzekering Dinxperlo Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €5,75 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Via de vergelijkingstool ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Dinxperlo. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle bekende partijen als bijv. Allsecur en REAAL Verzekeringen die schade door o.a. bliksem, inbraak, water, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Dinxperlo juli 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld diefstal, storm, inbraak, brand, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. schade aan muziekinstrumenten. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op zaken als pc en petten? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Dinxperlo? Open à la minute’de vergelijkingstool. Meer en meer gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket zitten doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel is dit alles te combineren met brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als Centraal Beheer en Polis Direct hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: De Knipe verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-dinxperlo


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Aalten? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de garage zijn inbegrepen. Op die manier kom je niet voor enorme kosten te staan als je woning iets overkomt. Veel hypotheken verplichten deze polis. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. blikseminslag en diefstal. Via een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of keukenbrand? Brand in huis is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Dinxperlo kan iedereen gebeuren. Openwrikken of een deur of raam intrappen, het kan op zoveel manieren. Schade vanwege diefstal dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning gaat middels de opstal, en afgenomen eigendommen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een hoosbui / een lekkende kraan. Je kunt last krijgen van een kapotte droger. Normaliter wordt dit afgedekt d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de condities van de polis en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Zo nu en dan ondergaan wij een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Denk maar aan scheuren in de muur. Meestal is het schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een hoger eigen risico die oploopt tot €255.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Dinxperlo
Moeiteloos een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Hieronder vind je bruikbare info. Verzeker jouw het huis in Dinxperlo moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als woonboerderij). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die passen bij jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Dinxperlo

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Dinxperlo nog persoonlijker maken met enkele belangrijke aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder bekijk jij nuttige info (of bekijk woonverzekering Berkhout afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen vaak interessant. Deze unieke modulestaat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Tip: spiegels, aquaria of tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Lees de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Een notebook laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit rode wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). Het betreft hier kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een spelcomputer en kleding. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs bezit jij al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Dinxperlo

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en letselschade. Denk dan aan een deuk in de auto en geneeskundige zorg. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen staan jou bij vanaf €1.400.000 tot ruim €4.250.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €2,75 (betaling per maand). Wellicht interessant: Bovag dekking.

Rechtsbijstandverzekering Dinxperlo
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. een product dat je gekocht hebt & verhalen van schade. Daarbij is het prettig dat je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit meerdere pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. medische fout)
 • Werk & Inkomen (bijv. tuchtzaken)
 • Woon-module (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies per maand verschillen enorm (vanaf zo’n €27,20 oplopend tot €25,20 per maand in juli 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Dinxperlo online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?