Woonverzekering Capelle aan den IJssel Opstal- en inboedelverzekering, al voor €9,15 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van de vergelijkingstool ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Capelle aan den IJssel. Zo’n woonverzekering is een pakket van een inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier online alle populaire bedrijven zoals Bovag en nowGo die schade door bijvoorbeeld bliksem, water, inbraak, storm dekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Capelle aan den IJssel april 2024

Met een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Je bent gedekt tegen schade door onder andere inbraak, brand, storm, diefstal, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan schade aan je smartphone. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als kookboeken en jacks? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Capelle aan den IJssel? Gebruik hiervoor à la minute’onze vergelijker! In de regel gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen nemen een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In zo’n verzekeringspakket tref je meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als Ditzo of Klaverblad bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Botlek verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-capelle-aan-den-ijssel


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Capelle aan den IJssel? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inclusief. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Via een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor schadeposten als bliksem of poging tot inbraak. Dankzij een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of brand in de schoorsteen? Een kleine of grote brand is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld roetschade. Schade aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Capelle aan den IJssel kan ook bij jou thuis gebeuren. De afbreekmethode of een deur of raam intrappen, het kan op zoveel manieren. De kostenpost door inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning regel je via de opstalverzekering, en ontvreemde spullen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Veel neerslag en loslatende kit. Het gevolg kan zijn onbruikbare meubels. In de regel wordt dit afgedekt middels de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Denk maar aan ontbrekende dakpannen. Meestal gaat het om schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico tot wel €335.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Capelle aan den IJssel
Gemakkelijk een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Onderstaand tref je bruikbare info. Verzeker vandaag nog de woning in Capelle aan den IJssel eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor studio). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle polissen die passen bij jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Capelle aan den IJssel

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Tip: men mag deze woonverzekering in Capelle aan den IJssel completer maken met enkele interessante aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna doorzoek je bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Ansen afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezeaan te raden. Deze extra polis staat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: aquaria, spiegels en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • de hond maakt iets kapot
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas cola over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Zuid-Holland). We spreken hier van attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een mobiele telefoon of drumstel. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs heb je al een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Capelle aan den IJssel

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan een vlek op een meubel + kosten voor medicatie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen bieden een dekking beginnend bij €1.400.000 tot ruim €4.150.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €2,95 (per maand). Check ook Nederlanden van Nu afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Capelle aan den IJssel
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Denk aan bij ontslag & conflict na autoschade. Dan is het erg fijn wanneer je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan grofweg 4 pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomen (bijv. ontslag)
 • Wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een autodealer)

De premies van de verzekeraars variëren significant (beginnend bij €30,55 tot en met €29,85 p/maand in april 2024). De premie vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Capelle aan den IJssel afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?