Woonverzekering Botlek Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €9,55 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed om een verzekering te hebben. Via de vergelijkingstool vind je de beste woonverzekering voor bewoners van Botlek. Jouw woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig met 1 polis zowel het huis als je spullen. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Bekijk en vergelijk hier alle erkende verzekeraars zoals Allsecur en London Verzekeringen die schade door o.a. diefstal of brand dekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Botlek april 2024

Door middel van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door vandalisme, water, inbraak, storm, brand. Dit kan bijv. gaan om een defecte koelkast. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als dranken of iPad? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Botlek? Begin direct met meteen de woonverzekeringstool. Meestal doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket vind je meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals EAG Assuradeuren of Nederlanden van Nu verkopen soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Beringe verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-botlek


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Rotterdam? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw tuinhuisje zijn inclusief. Met zo’n polis kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor schadeposten als waterschade en omvallen van bomen. Bij een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een defecte magnetron? Brand in huis kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schade door ontploffing. Brandschade aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Botlek kan ook jou gebeuren. De Bulgaarse methode of hengelen, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade n.a.v. inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan het huis loopt met de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een hoosbui en een gesprongen waterleiding. Je kunt dan denken aan schade als behang dat vervangen moet worden. In veel gevallen wordt deze schade gedekt door de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Sporadisch hebben we te maken met een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Denk maar aan ontbrekende dakpannen. Meestal betreft het schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot circa €470.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Botlek
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Op deze pagina bekijk je een handig stappenplan. Verzeker direct jouw huis in Botlek zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor herenhuis). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die matchen met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Botlek

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Botlek completer maken met extra belangrijke aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina tref je praktische info (of bekijk woonverzekering Aarlanderveen afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen de moeite. Deze nieuwe polis staat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: aquaria, spiegels en iPads worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • de hond springt iemand omver
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Zuid-Holland). Het gaat hier om spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera & drumstel. Let op oververzekering: mogelijk heb je al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Botlek

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een kapotte laptop of kosten voor medicatie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen staan jou bij beginnend bij €1.050.000 tot ruim €3.250.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €4,05 per maand. Bekijk ook Avéro Achmea.

Rechtsbijstandverzekering Botlek
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische aanvaringen. Denk aan sociale wetgeving & conflict over pensioenuitkeringen. Daarbij is het erg fijn wanneer iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden enkele modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woon-module (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een autodealer)

De premies schommelen nogal (startend vanaf €35,65 tot en met €36,40 per maand in april 2024). De prijs vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Botlek afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?