Woonverzekering Beringe Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €7,15 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van deze website stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Beringe. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Huur je? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle grote bedrijven als bijv. Generali en InShared die schade veroorzaakt door brand, vandalisme, bliksem, inbraak verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Beringe juli 2024

Met een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Voorbeelden zijn schade door onder andere vandalisme, inbraak, diefstal, brand, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan een vloerkleed. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Bezittingen die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als gordijnen en kostuums? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Beringe? Start meteen met à la minute’de verzekeringsvergelijker. Meer en meer gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket zitten regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker neemt men hierbij ook huisdierenverzekering, rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals De Goudse en InShared faciliteren deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Bakel verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-beringe


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Peel en Maas? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade door inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de carport zijn verzekerd. Daardoor kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of olie. Via een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of een kapotte föhn? Brand in de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Beringe kan ook bij jou thuis gebeuren. De gaatjesboormethode of een cilinder afbreken, het kan op zoveel manieren. Jouw schade n.a.v. inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken handel je af d.m.v. de opstalpolis, en gestolen spullen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Veel neerslag / een kapotte leiding. Typische schade is opbollend laminaat. Meestal wordt dit afgedekt via de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de condities van de polis en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Maar zelden ondergaan wij een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Je kunt denken aan schade aan het dak. Doorgaans is het schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico tot circa €320.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Beringe
Wil jij een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Hier stuit je op enkele handige tips. Verzeker jouw de woning in Beringe gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. 2-onder-1-kap). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Beringe

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Beringe complementeren met extra praktische aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand lees jij bruikbare info (of bekijk woonverzekering Zijldijk afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezevaak interessant. Deze unieke verzekering staat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Belangrijk: spiegels, aquaria of smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Bekijk in de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een Macbook laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Limburg). We spreken hier van spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan filmapparatuur of viool. Waak voor oververzekering: wellicht heb jij ook een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Beringe

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en letselschade. Je kunt denken aan een barst in het scherm en kosten van een arts. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen verzekeren een bedrag vanaf €1.050.000 tot zo’n €4.550.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,35 (betaling per maand). Wellicht interessant: Univé polis.

Rechtsbijstandverzekering Beringe
De rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. erfrechtgeschillen of conflict na autoschade. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan meerdere opties.

 • Consumentenzaken (bijv. medische fout)
 • Module werk (bijv. pensioenuitkering)
 • Woon-module (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer (bijv. terugvorderen van schade)

De premies schommelen nogal (vanaf zo’n €27,65 t/m €33,95 per maand in juli 2024). Deze prijs komt tot stand door de modules, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Beringe op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?