Woonverzekering Sint Jansklooster Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €5,05 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Via deze pagina vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Sint Jansklooster. Het concept woonverzekering is een pakket van een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Bekijk en vergelijk hier alle populaire verzekeraars zoals bijvoorbeeld DAK en nowGo die schade als gevolg van water, bliksem, inbraak, vandalisme dekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Sint Jansklooster juni 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijv. brand, storm, vandalisme, diefstal, inbraak. Dit kan bijv. gaan om een defecte koelkast. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals magnetron en fietsen? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Sint Jansklooster? Start meteen met à la minute’de vergelijkingstool. Meestal doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders combineren de polissen en gaan voor een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In jouw verzekeringspakket zitten meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel sluit je dit tezamen af met autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als De Goudse of Reaal bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Schagerbrug verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-sint-jansklooster


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Steenwijkerland? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn gedekt. Mede hiervoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er iets gebeurt. De meeste hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door aanrijding of aanvaring of plundering. Bij een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een schoorsteenbrand? Brand kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Sint Jansklooster kan zomaar gebeuren. De Flippermethode of hengelen via brievenbus, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost ten gevolge van diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning gaat met de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekke dakgoot of een gesprongen waterleiding. Je kunt last krijgen van een kapotte wasmachine. In veel gevallen wordt deze schade gedekt door de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de laatste polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Af en toe ondervinden we een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door missende dakpannen. Vaak resulteert het in schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico tot circa €365.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Sint Jansklooster
Snel een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Onderstaand ontdek je een aantal stappen. Verzeker jouw de woning in Sint Jansklooster gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als vrijstaand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Sint Jansklooster

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Tip: je kunt de woonverzekering in Sint Jansklooster aanvullen met een aantal praktische aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder vind jij praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Oudkarspel afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezeaan te raden. Deze extra verzekering is er in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: spiegels en iPads worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze polis dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Wel wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Overijssel). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een fotocamera + jouw golfspullen. Let op oververzekering: mogelijkerwijs beschik je al over een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Sint Jansklooster

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men materiële schade en schade aan het lichaam. Onder andere vlekken op kleding en ook kosten op medisch gebied. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten vergoeden bedragen vanaf €1.350.000 oplopend tot €3.350.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €3,20 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Ditzo dekking.

Rechtsbijstandverzekering Sint Jansklooster
De rechtsbijstand geeft hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict over erfenis en geschil met een verzekeraar. Dan kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit enkele opties.

 • Consument & wonen (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Woon-module (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer (denk aan als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen nogal (vanaf circa €27,35 oplopend tot €30,00 p/maand in juni 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Sint Jansklooster op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering