Woonverzekering Indijk Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €9,00 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Dankzij onze vergelijker ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Indijk. Zo’n woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos in een klap jouw eigendommen en huis. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk meteen alle landelijke maatschappijen als De Goudse en REAAL Verzekeringen die schade zoals inbraak, brand, vandalisme, bliksem afdekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Indijk juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Schade die wordt gedekt is o.a. diefstal, brand, vandalisme, inbraak, water. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte computer. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als pannen of strijkbout? Op dit gebied zijn er 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Indijk? Start meteen onze vergelijker! In veel gevallen doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket zitten doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker neemt men hierbij ook motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Aon Direct of London Verzekeringen hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Holthone verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-indijk


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Súdwest-Fryslân? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een vakantiewoning zijn inclusief. Hierdoor wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schade als hagelschade en rook. Dankzij een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een kapotte koelkast? Brand is altijd een risico. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. brandschade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Indijk kan ook jou gebeuren. De Bulgaarse methode of een deur forceren, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt vanwege inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan jouw huis handel je af via de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige regenval of bevroren leidingen. Het gevolg kan zijn hemelwater schade. Normaliter wordt deze schade gedekt d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Open de polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door kapotte dakpannen. Veelal is het schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico die oploopt tot €370.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Indijk
Moeiteloos een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Onderstaand tref je een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw woning in Indijk eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld appartement). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die rijmen met jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Indijk

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Indijk aanvullen met een paar nuttige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop tref je praktische details (of bezoek info over woonverzekering Grootebroek afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze additionele verzekering verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Voorwaarden: spiegels en tablets zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze polis dekt bijna alle schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst rode wijn over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). We spreken hier van attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een navigatieapparaat + een verrekijker. Je bent al gauw oververzekerd: misschien heb je al een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Indijk

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan spullen en letselschade. Onder andere een onbruikbare bank en ook kosten op medisch gebied. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen staan jou bij variërend van €1.300.000 tot €3.400.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module is beschikbaar vanaf €3,15 (per maand). Check ook Delta Lloyd.

Rechtsbijstandverzekering Indijk
Het product rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij aankopen die niet geleverd zijn en de hypotheek. Dan is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden verschillende modules.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over adoptie)
 • Werk & Inkomen (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woon-module (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer (bijv. conflict met een autodealer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen enorm (startend vanaf €25,15 tot en met €36,45 per maand in juli 2024). Het bedrag hangt af van de modules, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Indijk online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering