Woonverzekering Colijnsplaat Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €6,75 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van deze pagina ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Colijnsplaat. De woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Woon je in een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle erkende verzekeraars als bijv. Ditzo en Nationale Nederlanden die schade zoals brand, vandalisme, storm, inbraak verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Colijnsplaat juli 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Dan kun je denken aan schade door bijv. vandalisme, inbraak, water, brand, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte koelkast. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als meubilair of scheerapparaat? Er zijn in de basis 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Colijnsplaat? Open meteen onze vergelijker! In de regel werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket vind je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel zijn er mogelijkheden voor reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Aanbieders als ANWB en OHRA bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Brakel verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-colijnsplaat


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Noord-Beveland? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inclusief. Met zo’n polis wordt je financieel ondersteund als jouw woning iets overkomt. Bijna alle hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als brand en omvallen van bomen. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een kapotte koelkast? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blikseminslag. Brandschade aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Colijnsplaat is altijd een risico. Gaatjes boren of sloten hacken, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade naar aanleiding van diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan de woningloopt via de opstal, en ontvreemde spullen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een defecte wasmachine en Een lekkende vaatwasser. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare wasmachine. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Maar zelden hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan een kapotte goot. Meestal is het schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot wel €380.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Colijnsplaat
Moeiteloos een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Hieronder tref je enkele handige tips. Verzeker meteen het huis in Colijnsplaat gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (bijv. vrijstaand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die matchen met jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Colijnsplaat

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Colijnsplaat nog persoonlijker maken met een paar nuttige aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop bekijk jij handige specificaties (of check details over woonverzekering Arnhem afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen de moeite. Deze mogelijke dekkingbetaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Let op: zaken als een aquarium of iPads dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Check in het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling is er voor vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zeeland). Het betreft hier bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een smartphone + een gehoorapparaat. Pas op voor oververzekeren: dikwijls heb jij ook een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Colijnsplaat

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft materiële schade en letselschade. Je kunt denken aan een deuk in de auto en ook kosten op medisch gebied. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.200.000 oplopend tot €4.800.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is er al vanaf €2,95 (per maand). Check ook Unigarant afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Colijnsplaat
De rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Denk aan conflicten consumentenaankopen of bouw- en verbouwgeschillen. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen (bijv. tuchtzaken)
 • Woon-module (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeersconflicten (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van de verzekeraars variëren significant (vanaf €25,65 tot wel €30,30 p/maand in juli 2024). Het bedrag hangt af van de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Colijnsplaat op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?