Woonverzekering Brakel Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €5,70 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Via de verzekeringsvergelijker vind je de beste woonverzekering voor jouw woning in Brakel. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle landelijke bedrijven waaronder DAK en Zelf die schade door o.a. water, storm, brand, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Brakel juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Voorbeelden zijn schade door bijv. diefstal, storm, vandalisme, water, brand. Denk bijvoorbeeld aan schade aan kleding. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als radio of matrassen? Op dit gebied zijn er 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Brakel? Open direct de woonverzekeringstool. In de regel gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders combineren de polissen en gaan voor een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In jouw verzekeringspakket zie je bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Aanbieders als Generali of ING hanteren eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Best verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-brakel


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Zaltbommel? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een volière zijn verzekerd. Met zo’n polis kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door aanrijding of aanvaring of poging tot inbraak. Bij een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of brandstichting? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. blusschade. Schade aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Brakel is altijd een risico. De gaatjesboormethode of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei opties. Jouw schade n.a.v. inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan jouw huis loopt middels de opstal, en gestolen bezittingen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkend dag / een kapot waterbed. Het gevolg kan zijn vochtplekken op de buur. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed via de woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de condities van de polis en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Een enkele keer ondergaan wij een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een lek dag. Doorgaans is het schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een hoog eigen risico tot wel €335.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Brakel
Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Op deze pagina bekijk je een handig stappenplan. Verzeker jouw het huis in Brakel probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als aansprakelijkheid
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. herenhuis). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die passen bij jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Brakel

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Handig: men mag deze woonverzekering in Brakel nog persoonlijker maken met diverse belangrijke aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina bekijk jij praktische details (of bezoek info over woonverzekering Achterveld afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezeaan te raden. Deze nieuwe dekkingstaat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Vergeet niet: spiegels en iPads zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een iPad of jouw golfspullen. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs beschik je al over een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Brakel

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schades van producten en letselschade. Je kunt denken aan besmeurde meubels & ziekenhuisverblijf. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €1.550.000 tot wel €3.700.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module is al af te sluiten vanaf €2,70 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Ditzo.

Rechtsbijstandverzekering Brakel
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict over arbeidsvoorwaarden & in beslag genomen auto e.d.. Hierbij is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit grofweg 4 varianten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomensconflicten (bijv. salarisaanpassing)
 • Wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer (denk aan afgenomen rijbewijs)

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (startend vanaf €27,80 t/m €37,80 per maand in juni 2024). De prijs hangt af van de modules, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Brakel online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering