Woonverzekering Didam Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al vanaf €6,15 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van deze pagina achterhaal je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Didam. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle grote verzekeraars zoals bijvoorbeeld Europeesche en Lancyr die schade als gevolg van water, inbraak, storm, brand afdekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Didam juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Je bent gedekt tegen schade door o.a. brand, storm, water, vandalisme, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan keukenapparatuur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als stoffering of pantalons? Op dit gebied zijn er 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Didam? Start meteen met vandaag nog de verzekeringsvergelijker. Meestal gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket tref je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Europeesche + Zelf hebben veel ervaring met soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: De Cocksdorp verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-didam


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Montferland? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als een 2e woning zijn gedekt. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Veel hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als stormschade en ontploffing. Via een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of brand in de schoorsteen? Brand in huis is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een diefstal in Didam kan ook bij jou thuis gebeuren. De gaatjesboormethode of openbreken van deur of raam, het kan op zoveel manieren. De kostenpost door inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan jouw huis loopt d.m.v. de opstalpolis, en gestolen bezittingen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige regenval of Een lekkende vaatwasser. Je kunt dan denken aan schade als defecte apparatuur. Normaliter wordt deze schade gedekt met jouw inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Maar zelden ondergaan wij een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door scheuren in het metselwerk. Veelal is het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico tot circa €330.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Didam
Snel een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Op deze pagina ontdek je een handig stappenplan. Verzeker direct jouw woning in Didam probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als 2-onder-1-kap). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle polissen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Didam

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Tip: men mag deze woonverzekering in Didam nog persoonlijker maken met diverse interessante aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder doorzoek jij nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Bergen aan Zee afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is in dat geval geen gek idee. Deze mogelijke dekkingstaat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: aquaria, spiegels en smartphones worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Raadpleeg de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle schades. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Natuurlijk gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Een telefoon laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een tablet of een kinderwagen. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs heb je al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Didam

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een vlek in de vloer of smartengeld. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Deze producten verzekeren een bedrag beginnend bij €1.150.000 oplopend tot €4.900.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Deze module is beschikbaar vanaf €3,90 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Zelf polis.

Rechtsbijstandverzekering Didam
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan conflicten consumentenaankopen & conflict over aankoop auto. Dan is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Module werk (bijv. conflict met werkgever)
 • Module Wonen (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer (denk aan conflict over verzekering)

De premies verschillen enorm (vanaf zo’n €33,20 t/m €26,55 p/maand in juli 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Didam voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering