Woonverzekering Roswinkel Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €6,35 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van deze website tref je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Roswinkel. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos in een klap jouw eigendommen en huis. Woon je in een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle erkende aanbieders zoals bijvoorbeeld FBTO en Interpolis die schade door bijvoorbeeld storm, brand, vandalisme, bliksem vergoeden.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Roswinkel juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld inbraak, diefstal, storm, brand, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van een stukke wasmachine. Met inboedel bedoelen we alle zaken die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die aan het huis vastzitten behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als kookboeken of sjaals? We onderscheiden 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Roswinkel? Start à la minute’de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens nemen een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en duidelijk. In jouw verzekeringspakket zitten bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms neemt men hierbij ook reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Avéro Achmea en Reaal bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Radio Kootwijk verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-roswinkel


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Emmen? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuur zijn verzekerd. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door brand of diefstal. In het geval van een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een schoorsteenbrand? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. smeltschade. Schade van spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Roswinkel kan ook bij jou thuis gebeuren. De gaatjesboormethode of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost door inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen loopt middels de opstal, en ontvreemde bezittingen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Lekkage aan het dak / bevroren leidingen. Een mogelijke schadepost is kapotte apparatuur. In veel gevallen worden de kosten betaald d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Open de actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Soms ondergaan wij een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Je kunt denken aan een kapotte goot. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot circa €620.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Roswinkel
Vandaag nog een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hier vind je bruikbare info. Verzeker direct het huis in Roswinkel moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor hoekwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Roswinkel

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Roswinkel completer maken met verschillende nuttige aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand doorzoek jij praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Oldeholtwolde afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze extra dekkingis er bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: aquaria, spiegels en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze module verzekert een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Tevens is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Drenthe). Het betreft hier spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een tablet + sportuitrusting. Pas op voor oververzekeren: wellicht bezit jij al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Roswinkel

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan behang dat moet worden vervangen of ziekenhuisverblijf. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.000.000 tot wel €3.100.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €3,35 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Turien en Co afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Roswinkel
De module rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met een bank of conflict over pensioenuitkeringen. Daarbij is het prettig dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende modules.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Werk & Inkomen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Module Wonen (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies verschillen enorm (vanaf €26,05 tot wel €35,15 per maand in juni 2024). Het tarief wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Roswinkel vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?