Woonverzekering Oud-Alblas Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €8,95 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed om een verzekering te hebben. Via deze website vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Oud-Alblas. Jouw woonverzekering is een samenvoeging van een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk meteen alle grote bedrijven zoals bijvoorbeeld Allianz en InShared die schade door o.a. water, brand, bliksem, inbraak afdekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Oud-Alblas mei 2024

Met een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Voorbeelden zijn schade door onder andere vandalisme, brand, storm, inbraak, water. Dit kan bijv. gaan om een stukke koelkast. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die aan het huis vastzitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als platenspeler en sjaals? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Oud-Alblas? Gebruik hiervoor meteen de vergelijkingstool. In de regel doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens nemen een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket vind je vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Europeesche of nowGo zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Ommen verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-oud-alblas


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Molenwaard? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuurtjes zijn inclusief. Via deze verzekering zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. Veel hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schade als stormschade en ontploffing. Via een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een kapotte föhn? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn niet mals. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een inbraak in Oud-Alblas is altijd een risico. De gaatjesboormethode of de hengelmethode, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt naar aanleiding van een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning handel je af middels de opstal, en ontvreemde bezittingen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkend dag en gesprongen leidingen. Het gevolg kan zijn een onbruikbare wasmachine. In veel gevallen wordt deze schade gedekt via de opstal- of inboedelverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Zo nu en dan ondergaan wij een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte schutting. Meestal gaat het om schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een relatief hoog eigen risico oplopend tot €305.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Oud-Alblas
Eenvoudig een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Op deze pagina tref je een aantal stappen. Verzeker direct de woning in Oud-Alblas eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als appartement). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Oud-Alblas

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Oud-Alblas nog persoonlijker maken met meerdere nuttige aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder vind je handige specificaties (of check details over woonverzekering Mookhoek afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze additionele verzekering staat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: zaken als een aquarium of iPhones zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Hierbij gaat het dan om attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera en kleding. Waak voor oververzekering: mogelijk heb je al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Oud-Alblas

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en letselschade. Denk dan aan kapotte apparatuur of ziekenhuiskosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules vergoeden bedragen van €1.250.000 tot €4.850.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is al af te sluiten vanaf €3,25 per maand. Bekijk ook HEMA polis.

Rechtsbijstandverzekering Oud-Alblas
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij juridische problemen. Je moet dan denken aan studiefinanciering en de hypotheek. In dat geval is het prettig dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan meerdere modules.

 • Consumentenzaken (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomensconflicten (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflicten over huur)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een autodealer)

De premies van de verzekeraars schommelen enorm (vanaf zo’n €37,10 tot wel €34,20 per maand in mei 2024). De prijs vindt zijn grondslag in het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Oud-Alblas afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?